Стан Колев, Виктор Калдерон и Талула закриват сезона на партитата на Cacao Beach

Краят на лятото дебне зад уикенда, а заедно с него и фестивалното музикално лято на "Какао бийч". Последната за сезона поредица партита започва още от четвъртък, 28 август, заедно със Стан Колев. Серията продължава с последното Solar Summer парти с Виктор Калдерон (29 август) и приключва с Талула (Тhallulah) на 30 август.

Саундтракът на последния дълъг уикенд ще се отличи с хипнотизиращи вокали и запомнящите се мелодии на един от най-добре продаваните артисти в диджей портала Beatport – Стан Колев. Българинът вече има световна слава, след като спечели признанието на редица водещи лейбъли и артисти като Армин ван Бюрен, Родъжр Санчез и редица други. На 28 август феновете могат да очакват от Стан най-доброто от световната хаус сцената.

Водещата фигура на закриващото парти от Solar Summer на "Какао бийч" отново е Виктор Калдерон. Eволюцията в музиката е запазена марка на световноизвестния диджей.

С повече от 20 суперуспешни години зад пулта американецът се завръща у нас на 29 август, за да се въплъти в музиката и най-вече да предаде това усещане върху всички с отворени към електронните вибрации сетива.

Уикендът на "Какао бийч" завършва с участието на нежната и талантлива италианка Талула. Партито e част от серията Beach Banquet и представя на публиката силата на дълбоките прогресив хаус ритми.

За 30 август Талула е приготвила най-доброто от творчеството си - от парчето Only My Love, където си партнира с Талул, до съвместните си проекти със собственика на Ibiza Global Radio Хосе Мария Рамон.