Почитателите на електронната музика посрещат първото юлско слънце в парка до Летище София

Ако не успеете да стигнете до изгрева край морето, клуб "Ялта" кани почитателите на електронната музика да посрещнат първото юлско слънце с нов фестивал в парка до Летище София.

На 30 юни срещу 1 юли за Solar Morning тук гостуват имена от световната сцена като Ернан Катанео, Дани Хауълс, Гай Джей, Гай Манзур, а към тях се присъединява Любо Урсини.

Първият обявен хедлайнър за вечерта е легенда на електронната сцена. Ернан Катанео е зад пулта над 30 години, издал е 11 албума, 30 сингъла и 50 ремикса - все качествени постижения, които го открояват от началото на кариерата му до днес.

Отличителна е и новата му компилация, която аржентинецът представя на Solar Morning. Издадена от Sudbeat в колаборация с Balance Music, тя се състои изцяло от неиздадени, ексклузивни парчета.

За първи път Solar Morning събира на българска сцена Ернан Катанео и Дани Хауълс, гостувал у нас за новогодишното Takeover парти през 2015 г., когато впечатли публиката у нас с типичното си секси и футуристично дийп хаус звучене.

Фестивалът представя още една звездна двойка с b2b сет в парка до Летище София: основателят на Lost & Found Гай Джей, който се слави като един от най-усъвършенстваните и емоционални диджеи от последното десетилетие, и собственикът на базирания в Мюнхен лейбъл Plattenbank Гай Манзур - с успешни продукции както в класациите, така и в световните клубове.

Двамата израелци си сътрудничат открай време, включително и при гостуването си на Takeover в същия формат, които се превърна в едно от най-запомнящите се и обсъждани партита за миналогодишния сезон.

Не на последно място, част от Solar Morning става и Любо Урсини, а изборът никак не е случаен, след като той спечели личното признание и уважение на Ернан Катанео, който обяви резидента на клуб "Ялта" за пробив на годината пред DJ Mag. Затова и отговорността за откриването на вечерта се пада в негови ръце.

Билетите за Solar Morning може да намерите в OMV, The Mall и в мрежата на "Ивентим".

Източник: Yalta Club