Орлин Горанов, Наско от Б.Т.Р., ДесиСлава и Миро влизат в новото жури

ДесиСлава и ветеранът от предишните два сезона Миро бяха първите оповестени имена за сезон 3, а сега станаха известни и другите две свежи попълнения: Орлин Горанов и Наско от "Б.Т.Р.".

в шоуто сядат на съдийските кресла на мястото на Данчо Караджов от "Сигнал", Вики Терзийска и Преслава.

ДесиСлава беше първото оповестено ново попълнение в шоуто

Треньорите са фигурите с най-ключова роля в "Гласът на България", припомнят от Би Ти Ви. Четиримата се запознават със своите фаворити едва след като ги са ги избрали само по слух по време на т.нар. blind auditions (прослушвания на сляпо).

Треньорите участват в състезанието наравно с талантите, като ги подготвят, обучават и подкрепят по целия им път към финала. В първия сезон, освен Миро, ментори на участниците бяха Кирил Маричков, Мариана Попова и Ивана.

Наско (в центъра) с колегите си от Б.Т.Р., които за пореден път спечелиха приза за БГ група на наградите на "БГ радио" през май

Предварителните кастинги се състояха в цялата страна в началото на юли в присъствието на Слави Трифонов и музикалния продуцент на шоуто Евгени Димитров-Маестрото.

Водещ на музикалното риалити остава Мартен Роберто. Миналата година на концертите с него излизаше актрисата Яна Маринова.

Сега от Би Ти Ви анонсират, че сценичният му партньор в преките предавания ще бъде голяма изненада за зрителите.