... докато се жалва от лошата интернет връзка на снимачната площадка в САЩ, където участва във втория сезон на хитовия сериал "Това сме ние"

"Това не спира да ме изумява - как може да пътуваме до най-далечните краища на ВСЕЛЕНАТА, а не можем да осигурим прилична мобилна връзка у дома!????!", възмути се Силвестър Сталоун в "Инстаграм", докато се снима като гост-звезда във втория сезон на хитовия сериал "Това сме ние".

В кадър в краткото видео се появява и номинираната за "Еми" актриса Криси Мец, която заедно със Слай е взела участие в този "хорър минифилм за мобилни телефони".

71-годишният Сталоун е идвал у нас, за да снима продълженията на "Непобедимите", откъдето са споделените му тук впечатления, че в България можеш да хванеш безжичен интернет дори в гората, заобиколен от вълци. Иронията, че там го има, а тук, в Санта Кларита, щата Калифорния - не, жалва се актьорът.

Виж още: България се рекламира с холивудски звезди (видео)

В "Инстаграм" ветеранът има над 4 млн. последователи, а видеокоментарът му, качен и във "Фейсбук", е гледан близо половин милион пъти само за денонощие.