Култовата дискотека, която се превърна в родната институция за техно и хаус музика, празнува 26-ия си рожден ден тази събота - с поглед едновременно към миналото и бъдещето

Като подарък за онези, които помнят историята, и онези, които се вълнуват за предстоящото в света на техно и хаус музиката, клуб "Ялта" обяви безплатен вход (с фейсконтрол на входа!) за партито по случай рождения си ден тази събота, 18 февруари. 

Институцията за техно и хаус музика в България отбелязва 26 години от създаването си с гостуване на водеща фигура от световната диджей сцена - Санди Ривера. Заедно с него зад пулта в Room 1 застава едно от ключовите имена в развитието на електронната музика у нас - диджей Ради, обвързан лично с историята на клуба. С музикалната си селекция той ще припомни рейв партитата от 90-те.

Всеки рожден ден на "Ялта" е култов и този път няма да бъде изключение, уверяват от клуба. С испански фънк, хип-хоп бийтове и експлодиращ хаус, Санди Ривера е сред най-разпознаваемите изпълнители на хаус сцената и любимец на българската публика.

Той е и основна фигура в историята на клуб "Ялта" през новия век, което го прави подходящ гост за отбелязване на специалния повод.

Източник: Yalta Club