Холандският диджей се завръща в столичния клуб на 16 януари

Очакването на феновете у нас за холандския трансдиджей Сандер ван Дорн приключва този петък. След като миналата година гостуването му беше възпрепятствано, сега той се завръща с още по-силно и зареждащо шоу.

Това е първият много специален гост на "Ялта" за предстоящата и многообещаваща 2015 г., уточняват от столичния клуб и допълват, че изборът им не е случаен.

Смятан от мнозина за музикален гений, Сандер ван Дорн е оставил ярка следа в електронната музика: два албума, множество хитове и сингли, ремикси на най-успешните изпълнители от световна величина, разпродадени участия.

Той продължава да влияe върху денссцената с пълна сила не само като диджей, но и в ролята на продуцент, заставайки гордо зад лейбъла Doorn Records.

Ако сте негови почитатели, едва ли сте пропуснали колаборацията му с Роби Уилямс Close My Eyes и ремикса на Сия Girl on Cocaine или световни радиохитове, които имаха своята официална премиера в предаването на Пийт Тонг по Радио 1 на Би Би Си - като Koko, заел първото място в сайта за сваляне на музика Beatport, и Love is Darkness с участието на Карол Лий.

За да запазите своето място в Room1 на клуб "Ялта", купете билет на цена 25 лева в мрежата на "Ивентим" или от Белия бар в клуба.

А дотогава не забравяйте да подкрепите любимия си клуб в годишната класация DJ Top 100 Clubs.