Продължават партитата под мотото "Yalta Club - 10 специални години"

Краят на годината наближава, а заедно с това - и краят на поредицата партита, посветени на специалните 10 години история на "Ялта". Този петък, 13 ноември, клубът посреща още едно особено успешно дуо - Сънъри Джеймс и Райън Марсиано, гостували за първи път там през 2013-а.

Специфичното за тях секси трайбъл звучене се очаква да продължи до сутринта, а преди тях на сцената се качва резидентът от "Ялта" Руно, който споделя: "Според мен това ще бъде най-силното клубно парти за сезона. От мен може да очаквате специална селекция по случай 10-годишнината на клуба, както и подарък комплимент - диск с есенната ми компилация Elegant Touch Autumn 2015."

Възходът и напредъкът на Сънъри Джеймс и Райън Марсиано не спира благодарение на тяхната упоритост и елиминирането на каквито и да било ограничения по пътя им. Двамата диджеи споделят цялата си страст към музиката с публиката, която рядко остава безучастна на дансинга.

Виж още: Сънъри Джеймс дели леглото със супермодел

Идеална симбиоза между тандема има не само зад пулта, а и в общите им проекти извън диджейството - като ресторанта W36 в Амстердам, за който споделят, че това е мястото, където смесват вкусовете така, както музиката. 

Билети на цена 25 лева могат да бъдат купени на входа в самия ден, а от клуба призовават:  "Бъди с нас. Като в доброто старо време. Като за последно."

Източник: Yalta Club