Санди Ривера открива юбилейния сезон в клуб "Ялта" на 3 октомври с партито Kings of Tomorrow Live

Краят на летния сезон поставя ново начало в емблематичния за електронната сцена клуб "Ялта", който се кани да поеме нова посока в развитието си. Дотогава обаче можете да се забавлявате като в доброто старо време, като за последно.

На 3 октомври клубът отваря врати такъв, какъвто го познаваме през последните 10 години. Началото е с Kings of Tomorrow Live, след което се задават поредица специални събития по повод 10-те години, създали легендата Yalta Club.

Специалната програма започва с проекта на Санди Ривера Kings of Tomorrow Live - шоу, създадено в Ибиса, което идва за първи път у нас. Компания на диджея в него правят две дами - Мишел Уийкс и Ейприл, които допълват дийп хаус звученето с нежни вокали.

Като една от основните фигури в историята на клуба, Санди Ривера се очаква да отбележи специалния повод със селекция от ключови изминалото десетилетие мелодии.

Предварителна продажба на билети няма да има. Билети се продават само на входа на самата дата. Същото е валидно и за останалите клубни партита до края на сезона: 

10 октомври, Room 2: Takeover с Dyed Soundorom
16 октомври, Room 1: Yalta Club - 10 years special с Hernan Hattaneo b2b Nick Warren
31 октомври - Halloween 2015:10 years special с Mark Knight
13 ноември, Room 1: Yalta Club - 10 years special със Sunnery James & Ryan Marciano
28 ноември, Room 2: Takeover с Paco Osuna
12 декември, Room 1: Yalta Club - 10 Years Special With Adam Beyer