Четириногото е почетен гост на концертната му обиколка, която започна снощи в Мадрид, а на 7 август акостира в Бургас

Турнето на Роби Уилямс потегли от Мадрид с ефектна сцена, от която близо два часа звучаха най-големите хитове на попзвездата. Това ни очаква и в Бургас! Снощи британецът направи премиера и на новия си имидж - с изрусен перчем, допълнен с дяволски рогца на главата.

Първият концерт от обиколката под наслов Let Me Entertain You, който беше разпродаден за по-малко от месец, се състоя в Barclaycard Center de Madrid. Испанската столица чакаше завръщането на Роби от 10 години, а медиите там описаха шоуто със заглавия като "Роби Уилямс притежава Мадрид!", "Роби Уилямс е луд!" и "Мадрид позволи на Роби да го забавлява!".

Начало на вечерта сложи хитът, дал име на турнето, последван от Rock DJ - песни, които очакваш да чуеш на финала на концерта, но Роби не се вписва в очакванията, пише "Ел Мундо".

Освен най-известните си парчета, на които хилядите фенове пяха с цяло гърло, Уилямс изпълни кавъри на "Куин" - като We Will Rock You и Bohemian Rhapsody.

За финал на концерта той беше избрал най-емблематичната си песен - Angels, която посвети на жертвите от самолетната катастрофа, разтърсила Европа тази седмица.

От споделените снимки в "Туитър" става ясно, че любимият му бял пудел е почетен гост на турнето. Заедно с Роби пътува и баща му Питър, който излезе на сцената, за да изпее в дует със сина си баладата Better Man.

Обиколката включва още 21 европейски държави, сред които и България - в първата вечер на Spirit of Burgas на 7 август.

Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, вкл. в OMV, на касите на EasyPay, във веригите "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно" и в билетния център на НДК. Всички каси за продажба вижте на SpiritOfBurgas.com.

Виж още: Пускат и еднодневни билети за "Спирит ъф Бургас"