Spirit of Burgas с нов рекорд! Фестивалът продължава и в събота с Kasabian

"Бургас, вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?"

С тези думи Роби Уилямс накара над 35-хилядната публика зрители на централния плаж в Бургас да крещят името му. Над час и половина лошото момче на британската музикална сцена поддържаше еуфорията сред многобройните си фенове.

Виж още: Роби Уилямс зад кулисите

Гигът включи най-големите хитове на попзвездата, сред които Let Me Entertain You, Feel, She’s The One, както и кавъри на великите "Куин", в знак на почит към паметта на Фреди Мъркюри.

Виж още: Роби Уилямс - момчето, което оцеля и след 40

В края на емоционалната вечер Роби изпя емблематичната си песен Angels. Концертът приключи с прочувствено изпълнение на My Way на Франк Синатра, по време на което Уилямс се просълзи заедно с десетките хиляди зрители.  

Най-щастливото момиче в петък вечерта безспорно беше Зори от Благоевград, която влезе в "леглото" на певеца, след като бе избрана измежду хилядите, мечтали да бъдат на нейно място. Двамата танцуваха в ритъма на Candy, а през това време звездата демонстрира изключителна близост с българката.  

Виж още: Роби Уилямс ощастливява фенка и в Бургас

Роби достави удоволствие на родната публика и като проговори на български. "Добър вечер" и "Благодаря" прозвучаха неколкократно от сцената на "Спирит ъф Бургас". 

Преди концерта от турнето му Let Me Entertain You, на главната сцена се качиха група "Мастило", белгиецът Милоу и британската сензация Kwabs.

5-минутна заря сложи край на първия ден. Фестивалът продължава тази събота с хедлайнърите Kasabian и много други изпълнители.

Билети на цена 60 лева се продават на касите на фестивала, а билети за The World of Drum and Base могат да бъдат закупени след полунощ за 30 лв.

Източник: Spirit of Burgas 2015