Цените са, както следва: Сектор "А" – 50 лв. Сектор "В" – 30 лв. Сектори "Б" и "Г" – 15 лв. ВИП – 200 лв.

За първата домакинска среща от група "H" на България срещу Хърватия, който е на 10 октомври от 21:45 часа, билетите ще бъдат достъпни за онлайн продажба на www.eventim.bg от понеделник, 29 септември. 

Към стойността на билета при закупуване онлайн се добавя и такса обслужване в системата на Eventim, която е 6% от стойността на билета, но не по-малко от 1 лв. Такава такса при закупуване на билет на каса няма да бъде начислявана. 

Местата за България – Хърватия ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски" на ул. "Гурко" и на езерото "Ариана" от 2 октомври. На 4 и 5 октомври, събота и неделя, ще работи само касата на "Ариана".

Билетите за мача между "Лудогорец" и  "Реал Мадрид" свършиха

ПФК "Лудогорец" съобщава, че за предстоящия мач с "Реал Мадрид" от група "Б" на Шампионската лига на 1 октомври от 21,45 ч. на стадион "Васил Левски" са останали само билети за зона VIP 1 в сектор "А". 

Цената на един входен талон за двубоя с "Реал" е 350 лв. ВИП билетите могат да бъдат закупени в също мрежата на www.eventim.bg. Всеки влязъл с входен талон от 350 лв. ще получи специални подаръци - тениска на Козмин Моци и луксозната програма за мача с "Реал".

ПФК "Лудогорец" предлага и пакетни ВИП билети за трите мача на отбора в група "Б" на Шампионската лига за зона VIP 1. Тяхната цена е 750 лв.