Solar Easter Trinity и още пет партита са сред акцентите за месеца

За столичния клуб "Ялта" месецът започва с традиционното великденско парти, изнесено в две зали на "Интер експо център".

SOLAR EASTER T R I N I T Y представядве отделни независими програми с участието на някои от най-актуалните имена от световната техносцена. Акцент във Floor 2 e MARCEL DETTMANN, заедно с AUDION, PAUL RITCH, MATTHEW DEAR, GAISER и PHILIP CHERNIKOV. Към тях, но във Floor 1, се присъединяват SETH TROXLER, TALE OF US, PACO OSUNA, ANDREA OLIVA и VALDY. 

Виж още: Програмата на Solar Easter 2015 по часове

Последни билети на цена 50 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg, а ето какво още следва в "Ялта" до края на април.

11.04 | CONTACT by STEFAN POPOV

В навечерието на Великден осъществяваме контакт с музиката на Стефан Попов и Кироф. Слейте се с интелигентното хаус звучене, запазена марка на проекта "Контакт" - само в събота вечерта на 11 април. Вход свободен до 1:00 ч., когато вече си пожелаваме и "Христос возкресе"!

17.04 | ELEGANT TOUCH by RUNO

Еlegant Touch е тук и тази пролет със зареждаща дийп хаус селекция. Резидентът на клуб "Ялта" Руно влага цялата си енергия и заряд в проекта, от който "Ялта" са част всеки месец. Започнал кариерата си като диджей и продуцент през 2009 г., "Руно" не спира да се развива, като издава музика за лейбъли като Sleazy Deep, Lovestyle Records, Prison Entertainment, In Deep Records и др.

В началото на годината Руно засне и първия си клип, заедно с певицата Ирина. Парчето е озаглавено Play, но дали ще го представи на живо и с какво ще ни изненада диджеят, ще разберем на 17 април в Room 1 на клуб "Ялта".

18.04 | NOIR

На 18 април датският диджей и продуцент Ноар гостува в клуб "Ялта" като част от турнето, с което представяне едноименния си дебютен албум, излязъл на 9 март.

Част от програмата за вечерта е и резидентът Руно, а билетите са в продажба в мрежата на "Ивентим" и клуб "Ялта" на цена 20 лв.

Ноар е един от най-търсените диджеи в света и е отговорен за някои от най-силните и експлозивни моменти в съвременната клубна история. Името му избухва в музикалните среди с тоталния хит Around, а музикалните жанрове, които той изпълнява, са предимно дийп, тек, хаус и техно.

24.04 | CAMP SESSIONS & FLAIR FABRICA WORLD OPEN

Този април Camp Sessions се завръщат в "Ялта" на 24 април, петък, в добре познатата Room 1. След 3-годишно отсъствие Camp Crew замислят не просто завръщане, а истинско пътуване във времето в една-единствена нощ със специален гост MC SirReal.

Преди диджей сетовете на обичайните заподозрени обаче ще видим и финала на Flair Fabrica World Open - впечатляващо събитие, което определено не бива да бъде пропуснато.

Билети могат да се закупят на входа на цена 5 лв преди полунощ и 10 лв. след полунощ.

25.04 | DENIZ KOUY

Априлската програма на "Ялта" завършва с гостуването на Дениз Кою. На 25 април в Room 1 EDM диджеят представя специален удължен сет пред българските си фенове. Преди това обаче на пулта се качва резидентът Стефан Попов.

Билетите за партито са на цена 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.