Диджеят, който е любимец на българската публика, идва отново у нас на 10 март

"Ялта" посреща този петък, 10 март, един от любимците на българската публика - Пако Осуна. Диджеят се завръща в София, за да зарадва за пореден път феновете на електронната музика в голямата зала на клуба. Компания на испанеца зад пулта правят Филип Черников и Diass.

С кариера, която продължава повече от 20 години, Пако Осуна е сред най-разпознаваемите имена в музикалната индустрия. Печелил е някои от най-важните награди в Испания - за най-добър изпълнител, най-добър техно диджей и диджей на годината, а DJ Mag го отличава като продуцент и за най-добър ремикс (Plastikman-Ethnics).

Той е напълно усъвършенстван и дълбоко осъзнат като диджей, когато става въпрос за звукова естетика, коментират запознати с творчеството му. За него е изключително важно да подновява и преоткрива себе си, а музикалната монотонност е последното, което може да се каже за сетовете му.

Легендарният диджей винаги е имал специална връзка с България и точно това е причината да го слушаме толкова често на живо, припомнят от "Ялта". Едно от последните му участия у нас беше в края на 2015 г., когато гостува на Takeover за наистина запомнящо се парти. След това го чухме отново на Solar Easter 2016.

Всички отминали събития, на които е присъствал Пако Осуна, са предпоставка за поредното изживяване, изпълнено с качествен саунд, в компанията на един от най-успешните испански диджеи и двама талантливи негови български колеги.

Билети на цена 30 лева могат да бъдат закупени на входа на клуб "Ялта".

Източник: Yalta Club