Ерос планира да обиколи София с най-луксозното возило у нас

На 26 септември жителите и гостите на столицата могат да се оглеждат по софийските улици за "Ауди А8" в цвят черно с перлен ефект. Тогава луксозния автомобил из столицата ни ще се придвижва самият Ерос Рамацоти

Най-продаваният италиански изпълнител на всички времена пристига в София, за да изнесе концерт в "Арена Армеец", който беше разпродаден месец преди събитието. Рамацоти сам е поискал от организаторите да разгледа българската столица, тък като при предишното си посещение не е имал подобна възможност. 

Единственото условие на певеца било по време на престоя в София да бъде превозван с флагмана на германския автомобилопроизводител. Затова и за второто му посещение у нас на негово разположение е оборудвано "Ауди A8 3.0 TDI куатро" с авангардни технологии и матрични LED светлини, оповестиха организаторите.

За да се чувства комфортно и сигурно преди грандиозния концерт, който ще изнесе същата вечер в "Арена Армеец", италианецът ще се шири в просторно купе с кожен салон.

Виж още: Ерос Рамацоти обикаля света с български самолет

Гастролът в София, под патронажа на италианското посолство и с подкрепата на Италианския културен институт е част от световното турне Perfetto World Tour, което вече започна на 12 септември с концерт на стадиона в Римини, Италия.

Следете официалната страница за концерта във "Фейсбук" за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти.

Svejo.net и Bulevard.bg са сред медийните партньори на концерта, наред с: радио FM+, радио Fresh!, радио Star FM, Bulgaria On Air, Magic TV, Magic FM, "Дарик радио", Радио 1, "24 часа", "Труд", "Монитор", "Телеграф", "Стандарт", "Преса", Hello!, Glamour, Moda, GoodFood, Знание, Life.bg, EVA, Жената днес, Go Guide, Esquire, actualno.com, iWoman, Dir.bg, ViewSofia, meloman.bg, vsichkioferti.bg, dama.bg, The Mall, Kresly Advertising. Ексклузивен медиен партньор: Би Ти Ви. С подкрепата на Столичната община.