Няма съвършени хора, но с помощта на астрологията можете да разберете вашият най-голям недостатък. Този, който винаги ще ви пречи в разбирателството с близките ви, а и в успехите ви като цяло

Овен

Колкото и да не ви се вярва, вашият най-голям недостатък не е избухливостта ви. А това, че не можете да отказвате, когато сте помолени за помощ. За сметка на старанието ви да услужите на другите, вие пренебрегвате именно тези, които обичате.

Телец 

Вие сте безспорни естети и въпреки това живеете в бъркотия. Обичате всичко, което и принадлежи, да ви е и под ръка. Но по-лошото е, че същият е маниерът ви и към хората, на които държите. 

Развивате прекалено собственическо чувство и ги карате да се чувства виновни, изберат своите пред вашите желания. Това много ви пречи в интимен план.

Близнаци

Вие сте добър оратор, но лош слушател. Каквато и тема да похване човек с вас, в един момент ще става дума за вас. Бъбривостта ви понякога е забавна, но в повечето случаи отблъсвате останалите.

Наистина ще е добре да се научите да си мълчите. Поне понякога.

Рак

Вашата най-лоша черта е вашата нерешителност. Да, може да сте много „удобни“ за останалите като си траете и мълчите, но как това влияе на вас? Ужасно! Вие сте емоционални и вътрешно ви ври и кипи. Вредите на здравето си, на личния си живот. 

Един удар с юмрук по масата може да е доста полезен, когато отново се опитат да злоупотребят с вас.

Виж още: Какво може да изкара от нерви всяка зодия

Лъв

Крайно време е да се научите да цените не само вашето достойнство, но и това на останалите. Способни сте по средата на романтична вечеря, да станете демонстративно и да си тръгнете, оставяйки половинката да се черви в заведението. И то само, защото е казал/а дума не на място. 

Да унижаваш постоянно хората (и то тези, които те обичат) никога няма да доведе до добро. Никога!

Дева

Винаги се стремите към съвършенство, което е похвално, но трябва да разберете, че живеете в несъвършен свят с несъвършени хора. Манията ви да критикувате е супер отблъскваща и е основната причина за неразбирателствата с близки, колеги и приятели. 

Може би си мислите, че просто им посочвате "правилния начин", но честно казано, не винаги това е ваша работа!

Везни

Може би са ви обвинявали е колебливост, прекалена чувствителност и дори философстване. Но вашият най-голям недостатък е харченето на пари! Обичате красиви неща, обичате да радвате близките си с хубави подаръци, но ако я карате така, ще фалирате! 

Да не говорим, че разточителността не е любимата черта на почти никого.

Скорпион 

Добре си знаете, че сте най-отмъстителната зодия. Добре си знаете, че това много пречи в отношенията ви с останалите. Но най-лошата ви черта е всъщност вашето негодувание. То с лека ръка измества любовта, доверието, приятелството. 

Трябва да се научите да го контролирате. Защото в повечето случаи то дори няма реални основания да съществува!

Виж още: Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Стрелец  

Колкото и парадоксално да звучи, вашият най-лош навик е да казвате истината. Има неща, които не са ви работа да коментирате или изобщо не са приятни за чуване от дадения човек. Това е основната причина за вашите лични и професионални неуспехи. 

Да кажеш на шефката си, че с новата си рокля прилича на табуретка или на любимия си човек, който е готвил 3 часа, че тази вечеря и кучетата няма да я ядат, не е добра основа за разбирателство, нали?

Козирог

Вашият най-голям недостатък, дори в кариерата, е маниакалният ви работохолизъм. Човек има нужда да разпуска, иначе ще избуши! А заедно с това ще е съсипал и хармонията във връзката си, и разбирателството с колегите, от които постоянно има изисквания и свръх очаквания.

Кратката почивка не означава финансов крах! Отделяйте време за близките си, през което не бива да мислите за работа.

Водолей

Вие се страхувате да бъдете зависими ужасно прекалено от нормалното. Това води до големи трудности, най-вече в интимен план. 

Но хубавото при вас е, че обичате да експериментирате, затова ако приемете обвързването като експеримент, има огромен шанс да се радвате на чудесни отношения.

Риби

Вие сте мъдра и чувствителна зодия, но имате склонност към пристрастяване. Най-често към алкохола. Трябва да се научите на контрол! Изправяйте се пред проблема, а не търсете измамна паралелна реалност. 

Защото имате абсолютно всички качества да бъдете щастливи и успешни, освен, ако не се пристрастите към нещо.

Виж още: Съвършеният сексуален партньор според зодията