Съществува връзка между зодиакалните знаци и преживяванията в леглото.

Вижте с представителите на кои зодии си гарантирате идеален секс:

Овен
Oвните са едни от най-страстните партньори. Във връзките си често доминират. Постигат чудесен баланс в отношенията си Близнаци, Водолей и Везни. Най-подходящите сексуални партньорите обаче са Лъвовете и Стрелците.

Телец
Представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби са идеалните секс партньори за Телеца. Озовете ли се обаче в леглото със Скорпион, Лъв или друг Телец е почти сигурно, че ще бъдете разочаровани.

Близнаци
Обожават да експериментират в секса, а ако имат късмета да попаднат на Лъв, Водолей или Везни, си гарантират незабравимо изживяване. Близнаците могат да правят страхотен секс и с представители на своята зодия, но не може и дума да става за нещо повече. Неподходящи сексуални партньори са Стрелците и Девите.

Вижте още: В какво всяка една зодия е най

Рак
Раците са изключително раздаващите се партньори и биха направили всичко по силите си, за да задоволят човека до себе си. Ако попаднат на Овен, Скорпион, Лъв, Дева или Телец е почти сигурно, че преживяването ще бъде уникално. Неподходящи сексуални партньори за Раците са Козирозите и Везните.

Лъв
Идеалният секс за Лъва няма как да бъде мираж, ако попадне на Овен, Близнаци, Везни или Стрелец. Истинска катастрофа под завивките би изживял с представител на зодия Козирог.

Дева
По отношение на секса, Девите си пасват изключително много с представители на своя зодиакален знак. Не са за подценяване и преживяванията със Скорпионите. Сред неподходящите партньори се нареждат представителите на Везни, Рак и Водолей.

Везни
Везните са изключително емоционални същества и идеално биха си паснали с Овен, Лъв, Близнаци и Стрелец. На противоположния полюс е сексът с Рак, Телец и Козирог.

Скорпион
Рак, Дева, Козирог и Риби – това са зодиакалните знаци, които биха пратили Скорпиона на седмото небе. В списъка с неподходящи партньори се вписват Стрелците и Везните.

Вижте още: Каква майка си според твоята зодия

Стрелец
Стрелците обичат да експериментират в секса. Изключително удоволствие под завивките биха изпитали с Овен, Лъв, Скорпион и Водолей. Ако си легнете с Дева, Козирог и Риби рискувате да бъдете разочаровани.

Козирог
Козирозите са традиционалисти по отношение на секса. Пасват си сексуално с Телец, Дева и Риби. Неподходящи са представителите на зодиите Овен и Близнаци.

Водолей
Партньорите, които биха провокирали Водолея да даде всичко от себе си, са представителите на Овен и Близнаци. Най-неподходяща е Девата.

Риби
Бурни и незабравими емоции под завивките Рибите биха изпитали с Рак, Козирог, Скорпион и Лъв. Да избягват Овен, Дева и Стрелец.

Вижте още: Забавен любовен хороскоп

Източник: gadatel.org