Къде е по-добре да не стъпваме, когато общуваме с различните зодии

Има неща, които просто ни влудяват. Всеки си има слабо място и ако това слабо място бъде засегнато, човек може да покаже най-лошото от себе си. Понякога искаме да раздразним някого и удряме там, понякога просто без да искаме засягаме негативна струна. И в двата случая е добре да знаем какво да търсим в този аспект при общуването с хората. Тези слаби места могат да бъдат определени доста добре и според зодията на човек. Ето ги и тях според BeU.bg:

Овен
Никога не карай един Овен да те чака. Чакането го побърква и го кара да се ядосва, че губи време. За какво губи време не е ясно, но все пак губи време. И това го вбесява.

Телец 
Преместването за типичния Телец е абсолютен кошмар. Опаковане, разопаковане, нова обстановка, нови стени… всичко това разклаща из основи нервите му.

Близнаци
График и ад са едно и също нещо. Близнакът не търпи режими, точност, графици и рутина. Той буквално се погнусява, когато всеки ден в един и същи час му се налага да прави нещо.

Виж още: Мъжки и женски зодии

Рак
Раздялата е това, което може да срине един рак. За никого не е приятно да губи приятел, партньор или половинка, но при Раците това може да причини емоционална дупка и депресия, като съвземането е изключително трудно.

Лъв
Лъвът обича да командва и да блести на преден план. Ако нещо не не стане по неговия начин, той ще демонстрира цялата палитра на лошия си нрав. Освен това драмата ще е толкова епична, че ще имате усещането, че гледате някой театрален спектакъл.

Дева
Безпорядъкът е истинско мъчение за една Дева. Всичко, което не е на мястото си, ще я побърква, а разхвърляната стая е като наказание от Бога за нея. Дори понякога не разбира защо се чувства така. Мръсни чинии, дрехи по пода, неоправени легла… това винаги ще пречи на емоционалната стабилност на Девата.

Виж още: Зодиите с най-тежък характер

Везни
Конфликтите, караниците и обидите нарушават по непоколебим начин вътрешния мир на всеки представител на тази зодия. Те не обичат и не виреят в подобна атмосфера. Дори след конфликта дълго време се чувстват изтощени, безсилни и съсипани, че това им се е случило.

Скорпион 
Скорпионът е господар и притежател. Може да не го показва ясно, но за него нещата стоят така. Ако по някаква случайност половинката му изневери, той го приема като най-висша форма на предателство. Трябват му години, за да я преодолее, дори невинаги успява. Склонен е към депресии и понякога става много лабилен.

Стрелец
Стрелецът мрази очакването. Моментът в който нищо не може да се направи повече и нещата са извън контрола му, могат да му повлияят изключително деструктивно. За него застоят е капан. И малко по малко започва да унива, докато не се срине съвсем. 

Виж още: Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Козирог
Козирогът е кариерист. Тази силна личност може да рухне, ако бъде уволнена. При Козирогът стремежът да се изкачва нагоре е вроден. Всяка по-сериозна критика в работата и още повече всяка спънка и уволнение могат да го докарат до дълбоки депресии.

Водолей
Всеки път, когато един Водолей види явна проява на несправедливост, той се пали изключително много. Докато повечето от нас се научават да се справят с факта, че много неща на този свят не са честни, той е един истински дон Кихот и се бори с всяка несправедливост, която види. А когато осъзнае, че не може да се справи с всичките, изпада в дълбока дупка.

Виж още: Характерът на кое животно носите в душата си

Риби
Това, което може да извади извън нерви представителите на зодия Риби, е да бъдат поставени под сериозно напрежение. Високото темпо, постоянното юркане и трескавата подготовка ги изморяват и могат да ги доведат до жалки състояния. Рибите обичат да владеят положението и всяко ускоряване и всяване на напрежение ги кара да чувстват, че губят контрол над ситуацията. Това, от своя страна, ги депресира.