Секссимволът се раздели със съпруга си Брайън Остин Грийн, на когото роди две деца

Меган Фокс отново е свободна жена, след като прекара цяло десетилетие в обятията на Брайън Остин Грийн, с когото бяха женени от пет години! Актьорското им семейство всъщност се разпаднало още преди няколко месеца. Оттогава живеели поотделно, разкрива сп. "Пийпъл".

Родители са на две момчета - Ноа Шанън и Боди Рансъм, съответно на три и и 1,5 години. Грийн има син и от предишна своя връзка, който вече е 13-годишен.

29-годишната Фокс и Грийн, на 42, сключиха брак на Хаваите през 2010 г. след два годежа. Връзката им започна през 2004-та, когато играха заедно в сериала Hope & Faith.

Миналата година обаче, когато изпълни главна роля в "Костенурките нинджа", Меган коментира пред мъжко списание, че отношенията между мъжете и жените никога не са идеални.

"Минавате през фази от връзката, когато просто не се разбирате. Не комуникирате адекватно. Такива неща са неизбежни и понякога чувствате, че е невъзможно да продължите...", сподели тогава секссимволът. Макар че според нея споровете в двойката са нещо нормално - и въпреки "трудностите", - тя все още смяташе Грийн за своя "сродната душа" и предопределения баща на децата й.

Същевременно обаче признаваше, че двамата са "много, много различни". Толерантни сме един към друг и се опитваме да проявяваме взаимно търпение, без да се мъчим да превърнем другия в свое второ "аз", сподели тя пред британското "Мари Клер" през март 2013.

Следващата й голяма роля е в продължението на "Костенурките нинджа", очаквано догодина. Мъжът й, за разлика от нея, няма толкова успешна кариера - последно се снима в сериала на Чарли Шийн "Психаротерапия", спрян през 2014 г.

Източник: сп. "Пийпъл"