Вижте кои са двамата победители в играта ни за две двойни покани за "Хипиландия", които ще гледат на живо дебютното издание на най-новия софийски фестивал на 1 и 2 юли

HippieLandia - новият музикален фестивал на открито, вдъхновен от духа на водка "Смирноф", - добави към програмата си още една фестивална нощ.

Освен вече обявените Gorgon City, Netsky и GusGus, Enei и HVOB, афишът на парти маратона между 1 и 3 юли включва още Black Sun Empire, Dax J, Cooh & Аvigeya, Birben, Riddimbox...

Фестивалът представя музикалната си програма на две сцени с начален час 21,00, а финалът на нощта се очаква да продължи и след изгрев слънце. Единствената промяна в програмата е появата на Нетскай на 1 юли вместо на предварително обявения 2 юли.

Всички предварително закупени билети за 2 юли са валидни и за 1 юли без нужда от допълнителна презаверка или доплащане.

Междувременно дългоочакваният албум на Нетскай "3" излезе на 20 май, а първите сингли оттам загатват за творческата еволюция, която музиката му е претърпяла. Хитът му с Емели Санде Thunder, както и парчетата Work It Out, Rio и Higher са в стила на съвременния дръм енд бейс, който определя белгийския диджей като един от най-революционните музикални продуценти от новото поколение.

Веднага след него, на 1 юли вечерта е срещата между Иван Шопов и фолклорната вокална група "Авигея", която смесва българска народна музика с електронните звуци от бъдещето, създавани на живо от диджея с артистично име Cooh.

След космическите звуци на българите на сцената излизат други дръм енд бейс любимци на българската публика - Black Sun Empire. Албумът The Violent Five, който издадоха съвместно със State of Mind, се появи в началото на май и отново ентусиазира всички почитатели на холандското трио.

Black Sun Empire обикалят най-грандизоните световни фестивали, а тази година пристигат на 1 юли директно в парка на летище София в компанията на Multiplex MC, за да представят най-горещата продукция на лейбъла си BlackOut.

Втората сцена на HippieLandia на 1 юли се предоставя британския техно диджей и продуцент Дакс Джей. Новаторското техно звучене е негова запазена марка и авторските му парчета могат да бъдат чути в най-горещите моменти от сетовете на Дейв Кларк, Бен Клок, Слам и Гари Бек.

Дебютният му албум Shades of Black е отличен от популярното британско списание за електронна музика Mixmag като най-добър за октомври 2015 и достига 1-во място в класацията на "Джуно рекърдс".

В професионалната му биография има участия в едни от най-популярните фестивали и култови клубове в Европа, сред които Berghain, Awakenings, Fabric, Reaktor и Гластънбъри.

HippieLandia Music Festival става повод за първото му гостуване в България, а заедно с него на 1 юли излизат българските техно диджеи RiddimBox, Birben и JVDB.

Търсете билетите в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна: бензиностанции OMV, книжарници "Буктрейдинг", магазини "Пикадили", магазини "На тъмно", билетен център на НДК, билетна каса на зала "Арена Армеец".

Електронен/HomeTicket билет - директно чрез линк: http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148

Две двойни покани за цялата програма на "ХипиЛандия" чакат притежателите си. Имате шанс да ги спечелите, ако до 10 ч. на 30 юни отговорите правилно с "Фейсбук" коментар под тази статия на въпроса: Къде ще се състои първото издание на фестивала?

а) парка на летище София до Терминал 2
б)
празен самолетен хангар на летище Варна
в) клуб "Терминал 1"

Следете събитието и във "Фейсбук".

Победителите от играта ни вече са ясни. Това са Martin Jezve Lozanski и Mina Ivanova, които са отговорили правилно на въпроса ни. 

Източник: EventEase