Групата се завръща с ексцентричен лайв в клуб "Ялта" на 20 ноември

Приглушена светлина в Room 2 на клуб "Ялта" ще освети завръщането на една от най-ексцентричните и приковаващи групи у нас - "Бейбифейс клан". Поотрасналите мoмчета се готвят да представят както съвсем нови, така и известни на феновете им парчета. Денят е 20 ноември, петък, а саундът, който ни обещават - космично-истеричен.   

Всеки, който е познава музиката на Насо Русков и компания знае, че концертите им са особено зрелище. Ето защо не са изненада техните гигове и турнета през годините с групи като Placebo, Groove Armada, The Subways, Molotov, Stereo MC's, Asian Dub Foundation, Sheep on Drugs, Dead Kennedys и редица други.

Албумът им Romantica (2001) получава рекорден брой номинации за годишните награди на тогавашната музикална телевизия ММ. След творческа пауза, престой в Лондон и раждането на групата Imbeciles & the Poison Umbrella "Бейбифейс клан" се събират отново през 2009 г.

Няколко години по-късно издават албума You’re Not Wearing Your Tie в дигитален формат, а също така на компактдиск и грамофонна плоча. Заглавието е вдъхновено от филма на Алфред Хичкок "Полуда" (Frenzy, 1972), а сред парчетата е и Bomb Filled Bouquets.

Сега подготвят изцяло нов материал, който представят на живо в Room 2 след броени дни. Билети в предварителна продажба могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg на цена 10 лв. За повече информация следете страницата на "Бейбифейс клан" във "Фейсбук". 

Източник: Yalta Club