Някои комици с брутално черно чувство за хумор, за които се сещаме

Много хора критикуват политическата коректност. И все пак тя е необходимо зло, особено ако става въпрос публични фигури и лица от политиката и медиите. Тя поддържа някакъв вид баланс. Докато не се прекали с коректност. 

Тогава на много хора им се иска да чуят нещо гадно, основано на архитипи, с прилична доза сексизъм, расистки подмятания и обикновена гаднярщина. 

В такива случаи спокойно можем да се обърнем към комиците. Не, разбира се, онова предаване по телевизията. Не и ако търсите нещо, което наистина да е забавно. Тук ще ви предложим няколко определено грубички комици с гаднярски шеги, които ще ви харесат, ако ви е омръзнало от политическа коректност: 

Рики Джървейс 

Ако търсим истински забавен гадняр, Рики Джървейс е първото име, което изскача. С типичния си британски акцент (Защо от британците винаги излизат най-симпатичните гадняри?), брутално черно чувство за хумор и преднамерено голямо его, той може да стане един от любимците ви. Шегите му са остри, а самия той не се притеснява да обиди някого. 

Дилън Морън 

Ирландецът, който вечно изглежда пиян на сцената. Количествата ирония и сарказъм, които се леят от думите му, могат да напълнят всички празни морета по Луната. Морън не би ви спестил нищо, а специфичния му описателен стил с остри подмятания може да ви накара да се смеете с глас и сълзи. 

Бил Конъли

Макар и не толкова мрачен или политически насочен, Бил Конъли също така може да бъде убийствено смешен и директе относно определени истини в живота. Шотландецът е сред най-известните комици по света и славата му определено е заслужена.

Виж още: Когато стендъп комедията се качи на сцената​

Луис Си Кей 

Един от най-значимите комици в световен мащаб. И един от най-грубите в световен мащаб. Чувството му за хумор е особено черно. Вероятно толкова черно, че още бере памук по делтата на Мисисипи. При него няма тема, която е табу. И определено може да ви разплаче от смях (освен ако не ви е разплакал вече от обида).

Джордж Карлин 

Легендарното име в стендъп комедията. Карлин е убийствено откровен, директен и често подритващ като мръсно коте политическата коректност.

Виж още: Най-смешният филм на годината вече е тук​

Иван Кирков

И българската сцена има какво да даде на черния хумор и това е Иван Кирков. Остър и пиперлив хумор, който не познава граници. Умее да улавя тънките струни в градския живот и положението около нас - хумор, който ще усетите близък.

Още някои достойни попадения в нарушаването на политическата коректност: 

Ако се сещате за други добри попадения сред комиците с черно чувство за хумор, можете да ни ги споделите в коментарите. Ще го оценим!