С кого по-добре да не пиете и с кого ще си изкарате добре

Когато прекалим с алкохола, често се случва така в нас да се отключат неподозирани черти от характера, от които на следващата сутрин може да ни е срам. По-ключово е положението, когато някой друг прекали с напитките и ние трябва да очакваме от него неочакваното. Как можем да се подготвим и какво можеш да предвидим? Е, зодиите предлагат някакво решение.

Всяка зодия с магарията си, въпросът е каква ще е тази магария:

Овен

Овенът е алфа мъжкар. Той пие и пие по много. Най-вероятно не можете да носите толкова много на алкохол, а ако се опитате, не е изключено да се събудите на непознато място, с непознати хора и да ви се губят поне 12 часа. Само се надявайте да не сте направили някоя голяма глупост. А отстрани Овенът ще пита къде ще пиете довечера пак.

Телец

Телецът обича спокойното удоволствие, така че ако сте решили с някого да се напивате на маса, това е идеалната зодия. Ще пиете, ще говорите, ще се преструвате на трезви и по някое време ще започнете с патриотичните песни. Хедонизмът ви ще е напълно задоволен за месеци напред, когато на следващия ден се събудите с бомба в главата, а представителят на тази зодия ви подава чаша айран (или нова бира), във видимо по свежо състояние от вас.

Близнаци

Те са навсякъде. Буквално. Близнакът е способен да съчетава много дейности едновременно. Докато се сваля с някоя/й госпожица/младеж, ще говори с приятел, ще танцува и ще поръчва още една табла шотове. Ако Лъвът привлича нарочно вниманието към себе си, близнаците неусетно се превръщат в центъра на компанията, озарявайки всички с естествената радост, която изпитват от самото забавление.

Рак

Алкохолът може много да помогне, ако искате да опознаете даден представител на тази зодия. Притеснителният Рак може да започне да споделя дори разни неща, които принципно се притеснява да каже, от страх, че могат да бъдат посрещнати с присмех. По някое време дори може да се разнежи, така че ако сте решили да съблазнявате, това е моментът.

Лъв

Пияният Лъв не се различава особено много от трезвия лъв. Просто гласът му става някак по-гръмък, историите, които разказва по-смели и е доста вероятно да чуете някоя от по-интересните истории, които сте му споделили преди време, разказана в аз форма, сякаш именно той я е преживял. И все пак я разказва с такава страст, че трябва да ви е много неприятен, че да го прекъснете с истината. А тогава Лъвът има доста голяма вероятност да посегне с идеята да "защити честта си".

Дева

Девата, строга и подредена, под влиянието на алкохола се отпуска. Тя обича да танцува независимо дали го може или не. Ще се раздаде максимално много и ще очаква от приятелите си да правят същото. И след поредната табла шотове ще започне да им казва колко много ги обича и цени. А накрая всички ще се приберете вкъщи, за да се събудите с махмурлук.

Виж още: Най-лошата черта на зодията ви

Везни

Представете си как неуверените Везни, които принципно се страхуват от всякакви последствия, стигнат дотам, че да не преценят последствията от пиенето си. Вие ще се сблъскате с нов човек, който танцува, смее се, опитва се да сваля и като цяло да се забавлява без помисли за това, което другите ще кажат. И все пак, когато на сутринта се събудят в нечие легло до някакво непознато лице, срамът, който ще ги преследва, е стабилно голям.

Скорпион

Опасно начинание е да пиеш със скорпиона, защото 1) Най вероятно няма да можеш да го надпиеш и 2) Ако все пак успееш, тепърва ще става горещо положението. Макар да е водна зодия, скорпионът има огнена кръв. Той ще сваля страстно и ще се бие още по-страстно. Алкохолът прави представителите на тази зодия едновременно страшно засягащи се и пълни непукисти (относно чуждото мнение за тях). Положителното при тях е, че алкохолът им действа като афродизиак, така че ако сте решили да правите след това нещо, най-вероятно ще си изкарате страшно добре (ако все пак стигнете до чаршафите).

Стрелец

Стрелците са страстни натури, любители на истината. Това са, може би, думите, които описват най-добре поведението на пияния Стрелец. Той ще е откровен, ще иска да изяснява отношения, да ясно всичко и по възможност всички да са приятели, ако не са врагове, разбира се. Макар че и на враговете е склонен да прости и да разбере защо са действали така. Ако можем да припишем на някоя зодия лафа "Ти мен уважаваш ли ме?", то това ще е именно Стрелецът.

Виж още: Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Козирог

Пияният Козирог е горе-долу същия като нормалния. Само че много по-... себе си. Представете си всички типични черти на Козирога, който познавате, умножени по много. Усетил опиянението, той се връща към основите си и се държи уж така, както другите очакват, само че маааалко прекалено. Дори кротките и мълчаливи представители на тази зодия ще започнат да отстояват това, в което вярват много по-сериозно. Ако имат чувство за хумор, ще споделят шеги, ако нямат... е пак ще споделят техни си шеги, смеейки се силно. Пияният Козирог просто престава да се притеснява да бъде себе си.

Водолей

Във всеки Водолей живее по един възвишен философ, който е изпреварил времето си с години. Е, когато този водолей се напие, пуска философа на свобода да говори за идеите си и да развива нови. Разбира се, това понякога може да е страшно отегчително за околните. Ако е артистична душа, очаквайте от вашия Водолей да се отдаде на музата и да създаде нещо, което вие ще сметнете за велико, а той ще изхвърли в кошчето като боклук. Такива са си Водолеите.

Виж още: Кои са най-красиви сред зодиака, кои - най-силни и кои най-бляскави

Риби

Ако не сте човек, който се справя с чуждата емоционалност, по-добре отстъпете крачка назад в търсене на изхода. След употребата на алкохол Рибите се превръщат в ходеща бомба от чувства, настроения и дори щипка лиготия. Ако решите все пак да останете, пригответе се за рев, невъздържано поведение, безсрамен флирт и неочаквана избухливост и обвинително поведение. Най-общо казано - проблеми.