Кой е по-по-най сред зодиите

Всяка зодия има своята силна страна и своите положителни моменти. Ако попитате някой астролог кой от звездните знаци е най-добрият, те неминуемо ще ви отговорят, че всеки си има своите плюсове и минуси. 

Затова и решихме да ви представим един интересен поглед върху това коя зодия в какво е НАЙ:

Най-силната зодия

Изненадващо или не, но най-силните в зодиака са Рибите. Въпреки че са романтични и носят в себе си нежна душа, те притежават и най-силните характери. Рибите събират в себе си много мъдрост, идваща от емоционалната им интелгентност. Така те може и да се огъват под напора на съдбата, но никога няма да се пречупят.

Най-сексапилната зодия

Овните. Кратко и ясно. Те са енергични, решителни, родени водачи, самостоятелни и от тях просто струи магнетизъм, който няма нужда от обяснение. Дори, когато Овенът не притежава физическа красота, той отново има нещо в себе си, което привлича другия пол. Това се дължи и на сериозната сексуална енергия, криеща се в представителите на тази зодия.

Най-надеждната зодия

Тук безспорен победител са Девите. Те притежават няколко качества, които ги превръщат в хора, на които знаеш, че можеш да разчиташ - вярност, закрила и грижовност. Може да са педантични до безкрайност, да критикуват и мрънкат, да дразнят с безкрайните си претенции, но знаеш, че когато нещата станата сериозни, можеш да се обърнеш към тях за помощ. Ако човек спечели приятелството им, те ще се грижат за него. А ако някой иска да ви навреди, ще го накара да съжалява, че се е родил.

Най-коварната зодия

Първо, коварството не винаги е нещо лошо. Най-малкото защото не искаме да си спечелим лошото отношение на скорпионите, които не оставят място за конкуренция в тази област. Реши ли да си отмъсти, ще действа до край и няма да пропусне и най-дребната възможност да ви заболи. В същото време това са особено потайни и нямаш човек няма никакви шансове да предвиди атаката. Изобщо, каквото и да правиш, гледай да не си спечелваш враг от тази зодия.

Най-красивата зодия

Като става въпрос за външен вид, природата е най-благосклонна към Стрелеца. Представителите на тази зодия обикновено имат хубави, гъвкави и много симетрични тела. Дори и да притежават някои и друг килограм отгоре, те пак изглеждат зашеметяващо добре. Освен това суетността е нещо типично за Стрелците и се стараят винаги да изглеждат добре, което допълнително подсилва тяхната привлекателност.

Виж още: Какво може да изкара от нерви всяка зодия

Най-късметлийската зодия

Казват, че ирландците са господари на късмета и щастието винаги им се усмихва. Ако е така, то всички Близнаци трябва да имат нещо ирландско в себе си. Те по природа са оптимисти, винаги виждат път в лошите моменти и могат да разчитат, че в трудни ситуации съдбата ще се намеси в тяхна полза. Като цяло Близнакът винаги се озовава на точното място в точния момент. Може да не печели от лотарията, но, когато стане въпрос за нещо наистина важно, късметът се притичва на помощ и представителят на тази зодия се оказва изведнъж в благоприятна ситуация, нищо, че преди малко е нещата са изглеждали безнадеждно.

Най-семейната зодия

Най-дълбока привързаност към семейството притежава Ракът. За представителите на тази зодия то представлява всичко важно. Раците умеят да ценят семейния уют и също така умеят да го създават. Те по най-добър начин могат да превърнат една къща в дом, се погрижат за близките си и да дадат ценни уроци на децата. Именно и затова Раците търсят и общуват предимно с хора, които притежават високи морални ценности и уважават традициите.

Най-обективната зодия

Ако ви трябва някой, който да ви помогне с анализирането на дадена ситуация, някой представител на зодията Везни ще е най-подходящият човек. Те могат да се абстрахират от ситуацията и да дадат най-точното мнение. Освен това те могат да убедят и ескимос да си купи лед. Способностите им да убеждават и да се поставят на мястото на другия са невероятни и им помагат да разгледат въпроса от абсолютно всеки ъгъл и да анализират всяко евентуално развитие. Освен това особено важно качество при Везните е, че намират общ език с абсолютно всеки един човек и помагат на всекиго.

Виж още: Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Най-представителната зодия

Някои астролози казват, че Козирозите са родени, за да пробиват в кариерата и хората да им се възхищават. Представителите на тази зодия притежават някакво специфично излъчване, което те кара да им се довериш. На тях сякаш им е дадено да изглеждат добре на сцена и да вдъхват респект. Във всеки Козирог се крие по един политик, който може да излезе на яве.

Най-изисканата зодия

Ако става въпрос за естетика, за способност да се оцени всеки един момент и да се оцени всяко малко удоволствие в живота, най-добри са Телците. Те притежават перфектни обноски, умеят да изглеждат на ниво и се изстискат насладата от всеки един момент. Типичният Телец притежава усет за луксозното и никога не би пестил от качество на живот. За него това е сред най-важните неща и не би правил компромиси.

Най-бляскавата зодия

Животът е сцена и всички ние сме актьори. А Лъвът е в главната роля. Той винаги се стеми към кралското величие, центърът на вниманието и е склонен да се засяга, ако това внимание не му бъде осигурено. В повечето случаи обаче то е напълно заслужено, защото Лъвовете притежават специфично обаяние, блясък, чувство за хумор и неподправен аристократизъм. Това кралско величие, което винаги блести в тълпата. Като добавим и чувството за хумор, остър ум и неподправен аристократизъм.

Виж още: Каква зодия сте според келтите

Най-иновативната зодия

Някой беше казал, че Водолеите живеят 50 години напред в бъдещето. Едва ли може да бъде по-прав. Те винаги първи откриват новото, идеите им често не се разбират, но са толкова добри, че рано или късно се налагат. Представителите на тази зодия са екстравагантни, оригинални и налагат модата, вместо да я следват. Те са неразбраните гении, които диктуват утрешния ден. Просто останалите не го знаят.