Актьорът от "Фамилията" не бил сам, а със свой приятел; успокоява феновете си, че състоянието му се подобрява

"За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг, ще кажа кратко, точно и ясно: Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава Богу, не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия. Добре съм и ще ставам все по-добре. С това завършвам всякакви коментари по темата, благодаря!", се казва в разпространеното от Иво Аръков отворено писмо по повод инцидента.

От Би Ти Ви поясняват, че нападението срещу него е станало в столичния кв. Манастирски ливади, на ул. "Иван Сусанин". Сигналът бил получен в полицията около 20 минути след полунощ и двамата му биячи се издирват.

Аръков бил откаран в неврохирургията на Военно-медицинска академия с контузно-разкъсна рана на главата и прободна рана в областта на мишницата, а по-късно бил изписан за домашно лечение.

Виж още: Иво Аръков потвърди, че ходи с Мика Стоичкова

Неотдавна 25-годишният актьор се раздели с дъщерята на Христо Стоичков, Мика. В сериала на Би Ти Ви "Фамилията" той играеше зет на Стефан Данаилов и съпруг на Яна Маринова.