Вики Терзийска пусна клипа към песента "Прости ми", с която групата й осъвременява звученето си... На кого ви прилича?

След изявите си като актриса ("Къде е Маги?") и тв водеща ("Гласът на България"), Вики Терзийска се върна към амплоато си на певица и заедно с "Мастило" откриха фестивала "Спирит ъф Бургас" малко преди на основната сцена да излезе хедлайнерът Роби Уилямс. 

Тогава прозвуча за първи път и актуалното им парче "Прости ми". Групата обяснява, че то е с различна концепция в сравнение с другите им скорошни песни. Новото им звучене било вдъхновено от тазгодишните световните музикални тенденции, макар че напомня и малко по-стари хитове като Heaven (2012) на Емели Санде.

Текстът разказва за любовта и колко е трудно да кажеш: "Прости ми, че обичам да обичам само теб...", обясняват "Мастило". Видеото, чиято премиера се състоя на снощния им концерт, е заснето на гребна база Панчарево със съдействието на гребен клуб “Левски”.

Освен Вики и Десо, участие в клипа има и Бояна Николова, която владее изкуството да танцува на пилон. Стайлингът е на Антония Йорданова.

Автор на музиката и текста на "Прости ми" е Нина Илиева, а аранжиментът е на Краси Тодоров, с когото групата е записвала още първия си албум "Iгуана" (2002), както и своя дебютен хит "В двореца съм сама".

Режисьор на видеото към "Прости ми" е Цветомир Матев, екранизирал и предишното парче на "Мастило" - "Ела, ела", в което Вики се целуваше с актьора Явор Бахаров.