Певецът, роден в Германия, идва за първия си гастрол у нас на 4 ноември в зала 1

Андонис Ремос, един от най-чаканите, успешни и обичани гръцки изпълнители, идва у нас за своя първи концерт по покана на Keen Acts на 4 ноември в зала 1 на НДК.

Със своя глас, определян като пронизващо нежен и богат, той се нарежда сред най-хитовите балкански певци през последните две десетилетия и неслучайно всеки от 14-те му издадени албума досега е достигнал платинен статус.

Определян от медиите като "краля на гръцката балада", знаменитият музикант печели почитатели по цял свят с неповторимия си стил, който съчетава традиционните гръцки ритми с поп и рок елементи.

Андонис Ремос обещава неповторимо преживяване на родната публика тази есен с емблематичните си хитове Lene (Казват), Duo psemata (Две лъжи), Anapantita (Без отговор) и Ekripsa to prosopo mou (Скрих лицето си).

Любимецът на южната ни съседка, който понастоящем се изявява като жури в музикален формат за таланти, има зад гърба си съвместни проекти с някои от най-големите имена на гръцката сцена: Андонис Вардис, Янис Вардис, Михалис Хаджиянис, Янис Париос, Маринела и редица други.

Концертите на Ремос винаги се превръщат в зрелищни спектакли, а сред почитателите му е и самият Леонардо ди Каприо.

Роден в Германия, Андонис се занимава с музика от ранна детска възраст, като дори сам се научава да свири на китара. След като семейството му се завръща в Гърция, заживяват в Солун, където започва и музикалната му кариера.

Още първото му участие в Атина през 1995 г. го изстрелва към върха, а след издаването на едноименния дебютен албум името му се превръща в синоним на талант и сценично присъствие.

През 2008 г. той представя в Атина своя авторски спектакъл "Ден и нощ", който предизвиква фурор и е гледан от над 400 000 души. Заслужил мястото си сред водещите гръцки изпълнители, световното му турне обикаля Германия, Великобритания, Холандия, Израел, Австралия, Южна Африка, САЩ и Канада, а реакцията на публиката и напълно разпродадените зали затвърждават неговия звезден статут.

Богатият глас на Андонис Ремос, неговите искреност и темперамент правят всеки негов концерт събитие, а всяка песен в репертоара му - хит. Билетите за гастрола му у нас са в продажба от днес, 19 април, в бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, клоновете на "Български пощи" и мрежата на Eventim.bg на цени от 40 до 100 лв.

Източник: Keen Acts