БДЖ пуска Robbie Williams EnterTRAIN с билети на по-ниски цени

"БДЖ - Пътнически превози" и организаторите на тазгодишния Spirit of Burgas подготвят специален музикален влак за всички, които са се запътили към морския град по южната линия от София. Композицията потегля в посока София-Бургас в първия ден на фестивала (7 август) и се връща по обратния маршрут в деня след неговото провеждане (9 август).

Символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които трябва да направят пътя до Spirit of Burgas и обратно повече от забавен и приятен.

Robbie Williams EnterTRAIN тръгва рано сутринта, за да избегне горещините, по следното разписание:
- 7 август: заминаване от Централна гара София, 07,45 ч. - Карлово,10,15 ч. - Казанлък, 11,18 ч. - Сливен, 12,59 ч., с пристигане в Бургас малко преди 15 ч.
- 9 август: заминаване от гара Бургас, 13,45 ч. - Сливен, 15,55 ч. - Казанлък, 17,37 ч. - Карлово, 18,45 ч. - пристигане в София, 21,05 ч.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София-Бургас-София започва от този четвъртък, 23 юли.

Билетите на релационната цена за втора класа с бърз влак се продават с 20% намаление само срещу закупен билет за събитието на всички каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София-Бургас-София) е 31,30 лв.

Посетителите на Spirit of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета за учащи и групи. Други цени за двупосочен билет втора клас в бърз влак с 10% отстъпка / цени за студенти и ученици:
- Карлово-Бургас-Карлово - 24,80/13,80 лв. + 1 лев запазено място;
- Казанлък-Бургас-Казанлък - 20,50/11,40 лв. + 1 лев запазено място;
- Сливен-Бургас-Сливен - 12,60/7 лв. + 1 лев запазено място.

Подробна информация относно закупуването на билети за Robbie Williams EnterTRAIN дават служителите на билетните каси в жп гарите и бюрата на БДЖ в страната. Телефоните за връзка с тях са посочени в сайта на превозвача - www.bdz.bg.

SPIRIT of Burgas 2015 ще се състои на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още билети за Golden Circle (само за 7 август), ВИП трибуни със седящи места за един или два дни от фестивала, както и двудневни билети за целия фестивал.

Още новини и информация - на SpiritOfBurgas.com.

Източник: БДЖ