Партито с него и резидента на клуба диджей Руно е тази събота, 11 февруари

След поредното зашеметяващо лятно представяне на Фед льо Гран на фестивала Solar Summer, където близо 4000 души се насладиха на ексклузивния му 5-часов сет, диджеят се завръща у нас за зимно гостуване в клуб "Ялта" тази събота, 11 февруари.

Зад пулта компания ще му прави резидентът на клуба диджей Руно.

Запомнящите се миксове на Фед льо Гран озвучават партитата години наред и любовта към музиката му няма изгледи да отшуми.

От почти цяло десетилетие насам той е сред 30-те най-влиятелни диджеи в света според престижното списание DJ Mag.

Холандецът обаче не взима подобни постижения за даденост и не спира да се доказва. Само през изминалата година той постига много повече, отколкото други постигат за цял живот - участва не само в Solar Summer, но и във фестивали като Ultra Miami, Ultra Japan, Ultra Korea, както и на мащабния Tomorrowland.

Освен това, успоредно с турнетата си в Европа, Азия и САЩ, издаде и чисто нов албум (Something Real).

Суперзвездата не възнамерява да забави темпото и тази година е приготвил много изненади за своите милиони фенове: една вълнуваща колаборация, още нова музика, нов подкаст от Darklight Sessions, както и много международни гигове.

Неведнъж той е посочвал България като своя любима парти дестинация и точно затова клуб "Ялта" е една от първите му спирки за годината.

Билети за партито могат да бъдат закупени само на входа на цена 30 лв.

Източник: Yalta Club