Подготовката за концертната му обиколка, която минава и през София на 26 септември, вече започва

Ерос Рамацоти, който идва в София на 26 септември в зала "Арена Армеец", вече подготвя изненадите за концертите от Perfetto World Tour. Италианската звезда следи внимателно всички допълнителни етапи от подготовката на обиколката и се включва дейно в тях. Последно Рамацоти засне специални кадри, които да се прожектират на екраните, докато той пее на сцената. 

Самият Ерос е избрал за място на снимките старата част на италианската столица Рим. За създаването на мултимедийните ефекти заедно с екипа си той се спира на исторически забележителности и културни сгради, които със сигурност ще направят изживяването в "Арена Армеец" още по-впечатляващо. Видео посланията са заснети на покрива на историческа римска сграда и показват забележителни гледки от града и атмосферата му.

Фотогалерия: Рим, вечният град

Perfetto World Tour започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредни дати във Верона и една в Любляна, преди да акостира в столичната "Арена Армеец" под патронажа на италианското посолство у нас. Така българските зрители са сред първите в света, които имат възможността да се насладят на мащабното шоу, събрало най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. 

До края на тази година обиколката преминава през най-големите европейски столици, а през 2016-а продължава с концерти в Русия, Азия и Латинска Америка. Рамацоти смята да използва българския самолет за всички дати, които са насрочени до момента. 

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в "Арена Армеец" могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, включително онлайн.

Освен с патронажа на Посолството на Република Италия в Република България, гастролът се ползва и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Следете официалната страница за концерта във "Фейсбук" (www.facebook.com/ErosLiveInSofia) за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти у нас.

Ексклузивен медиен партньор: Би Ти Ви. Медийни партньори: Bulgaria On Air, Magic TV, Magic FM, "Дарик радио", Радио 1, "24 часа", "Труд", "Монитор", "Телеграф", "Стандарт", "Преса", Hello!, Glamour, Moda, GoodFood, "Знание", Life.bg, EVA, "Жената днес", Go Guide, Esquire, actualno.com, iWoman, Dir.bg, ViewSofia, svejo.net, Bulevard.bg, meloman.bg, vsichkioferti.bg, dama.bg, The Mall, Kresly Advertising. С подкрепата на Столичната община.