Нежният вокал на американската солова изпълнителка се присъединява към концерта на 9 ноември

Два завладяващи гласа - Хосе Гонсалес и Джесика Прат, гостуват в София на 9 ноември по случай 5-годишнината на Reel Feel. Американската солова изпълнителка излиза първа на сцената в "Студио Орфей", за да подготви публиката за мелодичното завръщане на Хосе Гонзалес с дългоочаквания му трети албум Vestiges&Claws.

За нея казват, че е артист, който твори, следвайки собствената си музикална логика. Под светлините на прожекторите са само тя, китарата й и нейният нежен, дълбок глас. Талантливата млада певица издава своя пръв албум през 2012 г., а по-рано тази година се появи и продължението му - Оn Your Own Love Again.

Работата по албума продължава две години в дома на певицата в Лос Анжелис и Сан Франциско. Музиката е попила деликатната романтика, която извира от певицата. В песни като Game That I Played отекват перкусии,  гласът й пада рязко в ниските регистри в Greycedes, а клавирите взимат връх в Moon Dude. 

Билети на цена 35 лв. мога да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg, в Билетен център НДК и бензиностанции ОМV. Повече информация - в страницата на събитието във "Фейсбук" или на reelfeel.bg.