Дейвид Бекъм играе главната роля в новата рекламна кампания за пролетната колекция бельо David Beckham Bodywear at H&M

Кампанията е заснета от режисьора Никълъс Уиндинг Рефън, известен с филмите си "Живот на скорост" (Drive) и Only God Forgives. Началото на кампанията ще бъде дадено по време на американския Супербоул на 2 февруари 2014 г.

Според наситения с екшън сюжет Дейвид трябва да заснеме фотосесия, но е заключен на покрива на една сграда само по бельо и няма никакви шансове за бягство. Той е готов на всичко, за да се измъкне, но за целта трябва сам да изпълни поредица от невероятни каскади. Дейвид е заснел две алтернативни версии, които ще бъдат предложени за гласуване на сайта www.hm.com/bg, за да се определи фаворитът на зрителите. 

Гласуването започва на 27 януари.

"За мен бе изключително вълнуващо да работя по новата си кампания за H&M заедно с един от любимите ми режисьори - Никълъс Уиндинг Рефън. Никълъс буквално ме изцеди, за да заснемем този наситен с екшън филм, представящ по най-добрия начин новата колекция бельо за сезона", споделя Дейвид Бекъм.

"Работата ни с Дейвид за новата му кампания беше страхотна. Той е изключително естествен пред камерата и изпълнява без притеснение всичките си каскади. Кампанията е забавна, интелигентна, зрелищна и успешно представя различни страни от характера на Дейвид", казва Рефън.

Кампанията представя модели от пролетната колекция David Beckham Bodywear, която предлага свеж поглед към традиционното мъжко бельо. Блузите без яка с дълъг ръкав, потниците и тесните боксери са изработени от плат с различни по ширина райета, а гърбовете на блузите с дълги реглан ръкави са украсени с надписи в колежански стил.

За първи път колекцията David Beckham Bodywear ще представи и детски модели. Колекцията за момчета е умалено копие на мъжката линия и включва блузи без яка с дълъг ръкав, потници, тесни боксери, клинове и пижамeни шорти. Двете колекции ще се предлагат от 6 януари в избрани магазини на H&M, включително и в България.

Тези нови модели ще допълнят основната колекция David Beckham Bodywear, която след появата си през февруари 2012 г. се превърна в незаменима част от гардероба на мъжете по цял свят.