Актьорът и колежката му Мая Бежанска са поредните звездни попълнения във втория сезон на "Като две капки вода"; Дивна, Любо Киров и Веселин Маринов сядат на една съдийска маса

Актьорите Деян Донков и Мая Бежанска влизат във втория сезон на "Като две капки вода". Последната порция от общо осем участници беше представена броени дни преди началото на втория сезон по Нова телевизия, на 10 март.

Донков бил жаден за нови роли, но пеенето щяло да го затрудни. Мая Бежанска обаче има певчески опит още от ранните хитове на Стефан Вълдобрев през 90-те. Актрисата напоследък нашумяла отново със сериала "Домашен арест", където играе съпруга на Филип Аврамов, а Татяна Лолова е нейната екранна майка.

Колежките й Стефания Колева, Невена Бозукова-Неве и Антоанета Добрева-Нети плюс тв водещите Къци Вапцаров, Иво Танев и Павел Владимиров са останалите имена в тазгодишната селекция от знаменитости, които трябва да пеят, имитирайки външността и маниерите на наши и чужди музикални звезди. Първият сезон миналата пролет беше спечелен от Рафи Бохосян.

Неве, дегизирана като Мадона, позира с водещите Рачков и Зуека. Вдясно е продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който отново е и член на журито заедно с Хилда Казасян

Фотогалерия: БГ звездите в първия сезон на "Като две капки вода"

Днес бе оповестен и третият съдия в другото пролетно шоу, продуцирано от клана Халваджиян по Нова телевизия - "Големите надежди". Веселин Маринов сяда в журито заедно с Любо Киров и 16-годишната Дивна, чиято кариера също е започнала в музикално риалити - "Пей с мен".

От 12 март тримата представители на различни поколения ще поощряват в ефира на Нова телевизия най-талантливите пеещи деца. За водещ на новото предаване е избран Драго Симеонов.

Като дете Веселин Маринов бил буквално разделен между музиката и футбола. Той бил най-изявеният и запален спортист в класа. Играел като нападател и халф в училищния отбор, с който дори печели градското първенство.

Другата му голяма любов обаче - музиката, обаче надделяла над футболното увлечение. Първите си стъпки в музиката направил още в предучилищна възраст с изпълнение на песента "Когато бях овчарче" на детско тържество, качен на малко столче.

Още в шести клас пък започнал да свири на барабани - не истински, а различни по големина учебници, наредени върху чина. Така попада и в гимназиалната група, където за първи път седнал зад истински ударни инструменти.

По-късно се заел дори да композира. В 10-и клас написал песента "Тъгата на моряка" по стихове, които случайно видял в тетрадката на своя съученичка. Тя предизвикала такъв фурор в града, че била представена като цяла театрална постановка. Едва по-късно младият композитор научил, че стихотворението "Тъгата на моряка" е от Давид Овадия.

Преди да направи кариера като един от най-популярните естрадни певци у нас, с шлагери като "За теб, Българийо", "Ти си любовта" и "Горчиво вино", в началото на 80-те Веселин Маринов е за кратко вокалист на група "Импулс".