Парис, която в началото на април навършва 19, напомня младата Мадона във фотосесия за юбилейния брой по случай 150-годишнината на списание "Харпърс базар"

Дъщерята на Майкъл Джексън вече е модел и демонстрира пролетно-летните тенденции във фотосесия, заснета в града, чието име носи - Париж. Косата й вече е руса, а цялостният имидж на тийнейджърката напомня за младата Мадона.

Нейна майка - и майка на брат й - е медицинската сестра Деби Роу, която днес води борба с рака на гърдата. Тя работи в кожната клиника, където Краля на попмузиката се лекува от витилиго. Тя предлага да му роди деца и щом забременява с Майкъл-младши, двамата се женят.

Бракът е разтрогнат година и половина след раждането на Парис, а родителските права са прехвърлени на Джако. Парис се запознава с майка си едва след смъртта на попзвездата.

Тогава момиченцето е на 11 и е сред ораторите на траурната служба, която телевизиите по цял свят предават пряко. Татко беше най-добрият баща, който можете да си представите, и искам само да кажа, че много го обичам, казва тя на 7 юли 2009 г.

Вече пълнолетна (навършва 19 на 3 април), в края на 2016-а Парис-Майкъл Катрин Джексън позира пред топфотографа Дейвид Лашапел за корицата на сп. "Ролинг стоун", което разказва историята й "след Невърленд".

В пространното интервю тя споделя, че все още смята смъртта на баща си за "нагласена". Звучи като теория на конспирацията, но всички истински фенове и всички във фамилията са наясно с това, казва тя пред изданието.

Скоро след това Парис подписва договор с агенция за модели и украсява корицата на американското "Харпърс базар" за април - юбилейния брой, с който най-старото модно списание в САЩ отбелязва своята 150-годишнина.

Заглавието е: "Парис Джаксън: В очите на татко ми бях съвършена". Тя обаче изрази разочарованието си, че въпреки обещанието, което й дали от редакцията, анонсът е свързан с нейния покоен баща.

За фотосесията тя позира в тоалети от модните къщи "Диор", "Сен Лоран", "Шанел", "Бърбъри". Интервюира я авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел.