Заедно с нея в изцяло обновения състав на журито за четвъртия сезон са Иво Сиромахов, Ники Илиев и Илиана Беновска

След седмици на слухове, които вкараха в обращение дори името на Филип Киркоров, от Би Ти Ви оповестиха, че четвъртия сезон на "България търси талант" ще журират изцяло нови съдии.

Участниците, преминали регионалните кастинги и достигнали голямата сцена на шоуто, ще се оценяват от Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев.

Виж още: Томас Томов спечели третия сезон на "България търси талант"

Дарина Павлова, вдовица на шефа на "Мултигруп" Илия Павлов, е актриса по образование и според екипа на предаването е известна с уменията си да открива таланти.

Журналистката от радио К2 Илиана Беновска има опит и като режисьор, автор на книги, пиеси и сценарии. В тази област работи и сценаристът от "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов, който нашумя с книгите си, но се изявява също като режисьор и актьор. 

Актьорът Ники Илиев също е и режисьор, създал на два от най-гледаните български филми през последните години у нас - "Чужденецът" и "Живи легенди", печелили наградата на публиката от националния кинофестивал "Златна роза".

Новото жури сяда на масата още от този четвъртък, 12 февруари, когато в зала 2 на НДК започват да се снимат същинските кастинги на шоуто.

За разлика от предишните сезони, в това издание ще вземат участие всякакви хора, с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина, обещават от Би Ти Ви.

Нов елемент внася и т.нар. "златен бутон",

който дава възможност на съдии и водещи да изразят своето мнение и подкрепа за конкретен участник.

По-рано тази седмица стана ясно, че миналогодишната водеща Мария Силвестър вече ще излиза

в тандем с актьора Александър Кадиев

Синът на Катето Евро има и друго титулярно място на водещ - в делничното предаване "Преди обед", което се излъчва пет пъти седмично.

В предишния, трети сезон журито на "България търси талант" беше в състав: Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Есил Дюран и Любен Дилов-син.