"Живи легенди" е новият филм на популярния актьор и режисьор, който е заснел и видеоклипа на едноименната песен

След "За нея" от зрителския фаворит "Чужденецът", Орлин Павлов изпълнява песента и към "Живи легенди", но освен това - и главната роля във филма.

Музиката на песента, както и целият саундтрак са дело отново на диджей Bor4e, с когото певецът работи успешно вече две години, и на Румен Бояджиев-син. Текстът е на Даниела Кузманова.

Песента и видеото, което съдържа и много забавни кадри от филма, са реализирани с участието на много приятели - съвсем в духа на филма. Между тях са: Ники и Саня, звездата от "Чужденецът" и рекламите за цифровизацията Любомир Ковачев, Краси Иванова.

"Сингълът е различен от моя стил, той е създаден специално и е подчинен изцяло на сюжета на филма. Искрено се надявам да предизвикам усмивката на всеки, който чуе песента или гледа видеото, припомняйки за смелите тийнейджърски мечти и незабравимите морски истории", казва Орлин.

Вижте и подгряващия трейлър за "Живи легенди", по кината от 14 февруари. Главният герой е банкер, който получава амнезия след инцидент и не помни нищо след ученическите си години - затова решава да се върне в родния си град и да потърси своите бивши съученици.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години, като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин. След французинът Кристоф Ламбер в "Чужденецът", гост-звездата тук е Микеле Плачидо от легендарния италиански сериал "Октопод"