Довечера, на наградите "Бритс", се очаква поредният триумф на Адел. Какъв по-добър повод да си припомним хитовете й, но в други изпълнения - ей така, за разнообразие

Потърсете в Мрежата кавъри на Адел и първият резултат е може би най-сензационният кавър на Rolling in the Deep - дело на триото мексиканчета "Васкес саундс".

Певицата Анджи е едва 10-годишна, а музикалния съпровод осигуряват братята й Густаво, на 13, и Абелардо (15).

Хлапетата са отраснали с музиката, тъй като баща им Абелардо Васкес е продуцент и създател на испаноезичната супергрупа Reik.

Видео: Адел се вози и пее

Детската версия на Rolling in the Deep е гледана над 45 млн пъти от ноември насам.

Друг нашумял кавър на песен номер 1 за 2011-а (според наградите "Грами") се изпълнява от рокгрупата "Линкин парк" - по-точно от фронтмена им Честър Бенингтън. Записът е от миналото лято на фестивала iTunes.

Но ние харесваме и другите песни от албума на Адел "21", така че третата версия е "две в едно" - Rumour Has It и Someone Like You от сериала "Клуб Веселие".

Момичетата в малките черни рокли от снимката горе всъщност са каки на Адел (тя е на 23, те на 25-26). Това са актрисите Амбър Райли, Ная Ривера и Хедър Морис, които са съответно в ролите на Мерседес Джоунс, Сантана Лопес и Британи Пиърс.

В сериала са били представяни и други кавъри на Адел (Rolling in the Deep, напомнящ повече акапелния вариант на Джон Леджънд, и Turning Tables, в която пее Гуинет Полтроу).

Изпълнение номер 300 (от епизода Mash Off, сезон 3) обаче минава за едно от най-сполучливите в репертоара на училищния певчески клуб "Нови посоки".