От TechRax ни показват как варят смартфона в кока-кола, пекат го на фурна в пълнена пуйка, подлагат го на огън, студ и електрически ток, пробиват го с дрелка, гладят го с ютия и го мачкат с автомобил

Дори да сте най-небрежният потребител на iPhone 6 в света, едва ли е вероятно смартфонът ви да попадне в някоя от гореизброените ситуации. Но в случай че му причините това умишлено, не се обиждайте, ако ви сметнат за садист....

Виж още: Кой се огъва повече - iPhone 6 Plus или Galaxy Note 3 (видео)

Предупреждаваме - потапянето на смартфон за 1300 лв. във вряща кока-кола, заради което бихте изгубили право на гаранционен ремонт, си струва само ако за по-малко от пет месеца ви гледат близо 13 млн. пъти в YouTube. (И ако събирате пари от спонсори, които искат да видят ефекта от собствените си продукти върху устройствата на "Епъл").

Освен това самите автори на експеримента не препоръчват да правите експеримента с кока-колата вкъщи - домът ви ще мирише на пушек поне два часа след това.

Следващият по популярност експеримент на украинския канал TechRax с iPhone 6, този път с Plus модела, е подлагането му на електрошок.

А ето и как протича опитът за пробиването му с дрелка.

Ако ви прострелят в сърцето с iPhone 6 в джоба - не знаем дали вие ще оцелеете, но смартфонът със сигурност няма да остане сред живите.

Ако пък искате да го скъсите и направите по-компактен, не използвайте автоматична резачка...

Не сме виждали рецепта за пълнена пуйка, където в съставките на пълнежа да фигурира iPhone 6, но за Деня на благодарността един смартфон на "Епъл" се озова във фурната. За четири часа.

Ето какво се случва, ако подложите iPhone 6 и на друг температурен тест - с ацетиленова горелка (оксижен), чийто пламък го нагорещява до над 3000 градуса по Целзий.

Вече няма как да проверите какво би му се случило, ако го изпуснете в снега и престои там цяло денонощие - но TechPax са направили и този експеримент вместо вас!

Да приемем, че има малка вероятност новият ви iPhone 6 да бъде прегазен от танк (да, и това се е случвало - вж. видеото), но ето какви са последствията, ако попадне под гумите на беемве.

За финал избрахме ситуация, която също не би била далеч от реалността. Ако случайно го изгладите с нагорещена ютия, се получава ефект, близък до като смяната на тапета. Решите ли обаче да използвате този метод, авторът ви предупреждава, че не носи отговорност, ако повредите своя iPhonе6...