Италианската диджейка гостува в "Ялта" благодарение на oт COMMA Group

След като посрещнаха и изпратиха лятото заедно с Фоник, Стив Лоулър и Уто Карем в поредицата Beach Banquet на "Какао бийч", COMMA Group се завръщат на софийска земя със своя проект The Shure-Mure Sessions, или както те го наричат: "Шуре-Муре".

Гостът този път е кралицата на лейбъла Crosstown Rebels Франческа Ломбардо. Датата е 23 октомври (петък), а мястото - столичният клуб "Ялта".

Франческа е родом от Италия, но живее във Великобритания, в Лондон. Учи от малка класическо пиано и още на 4-годишна въздраст започва да пее. След като се впуска в дълбините на електронната музика, бива силно повлияна от хауса и техното. С над 15 години на сцената, тя достига пика на своята слава, след като е "коронясана" за кралица на ъндърграунд лейбъла на Деймиън Лазаръс Crosstown Rebels. 

Следват участия и резиденции по клубове и фестивали като Fabric (Лондон), Panorama Bar (Берлин), DC10 и Space(Ибиса), Verboten (Ню Йорк), Warehouse Project (Манчестър), Cocoricó (Италия) и не на последно място - на култовия Burning Man.

Както тя сама казва: "Сетовете ми са изпълнени с хипнотизиращи ритми, емоционални мелодии и драматични истории. Нещо като пътуване чрез/през музиката..."

За подгряването имат грижата резидентите на "Какао бийч" Bagerziev и клуб "Ялта" Runo. 

Началният час на партито е 23:00. Списъкът с гости е валиден до 0,30 ч., а билети на цена 20 лв. може да си намерите в Eventim.bg (http://bit.ly/ShureMureTickets), вкл. веригите "Пикадили", "Офис 1", OMV, "ТехноМаркет", "Технополис", Usit Colors и билетния център на НДК.

Събитието във "Фейсбук"

Източник: Yalta Club