Възползвайте се от тестовия стартов пакет до края на годината

Мобилният телекомуникационен оператор "Макс" обяви, че подарява безплатно на всички свои клиенти стартов пакет за гласовата услуга Voicer, с 5 лв. за разговори и бонус 1000 Mb интернет трафик на максимална скорост. Наскоро компанията представи своите гласови услуги в страната и сега осигурява възможност на всички свои потребители да тестват новата й услуга през интернет.

Voicer е предплатена гласова услуга за смартфони или таблети с Android и iOS. Тя се използва през софтуерно приложение и предлага качествени аудио- и видео разговори, изпращане на видео и текстови съобщения през супербързата 4G LTE мрежа на "Макс", както и през всяка налична интернет връзка - 3G и Wi-Fi.

Потребителите получават услугата с номер от номерационния план на "Макс" (започващ с +359 999) или с пренесен номер от друг български оператор, необходим за нейното активиране. През Voicer са възможни входящи и изходящи разговори от и към всички мобилни и фиксирани номера в България, както и в чужбина.

Разговорите в мрежата на Voicer са неограничени, а цената към всички мобилни и фиксирани мрежи в България е 0,05 лв./мин. Всеки потребител може да тества и използва услугата на до пет крайни устройства.

"Voicer е иновативно решение за българския пазар, защото предлагаме гласови услуги през супер бързия ни интернет, отчитаме разговорите на секунда и даваме възможност клиентът да не се обвързва с дългосрочни договори или месечни такси. Радваме се, че можем да изненадаме нашите клиенти с безплатен стартов пакет, за да им благодарим за тяхната лоялност и да могат да се уверят лично в функционалностите на гласовата ни услуга", споделя изпълнителният директор на "Макс" Нейчо Величков.

До края на годината всички настоящи и бъдещи клиенти на "Макс" могат да получат своя тестов стартов пакет Voicer безплатно в търговските обекти на компанията, онлайн на http://www.maxtelecom.bg или на тел. 0 999 111.

Източник: Макс