Как се прави, че пуши марихуана, как е изкарал първия си лев, с какво прекалява най-много, какво го ядосва, кой е най-романтичният жест, който е правил, и още за Орлин Павлов, четете в специалното му интервю за нас.

Малко повече от месец след премиерата на новия филм на Ники Илиев - "Живи легенди", в който Орлин Павлов изпълнява главната роля, певецът и актьор ни споделя забавни случки от снимките. 

Орлин играе банкера Павел, който получава амнезия след инцидент и не помни нищо след ученическите си години - затова решава да отиде в родния си град и да потърси своите бивши съученици.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години, като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин. 

- По кината в момента върви "Живи легенди", в който участваш. Кой бе любимият ти момент от работата по филма? Разкажи ни забавна случка?

- Любимият ми момент беше първият ден, защото беше доста трудно. Имах нужда малко да се отпусна и да вляза в ролята на Павел, който се е вдетинил. Успях да го направя и така лека полека на втория ден вече бях готов. Друг любим момент ми бе, когато се правихме, че пушим трева на плажа. Беше много забавно. Трябваше наистина да изглеждаме напушени и понеже обичам да се смея, всичко беше перфектно. 

- Спомена тревата. Ти какво мислиш за употребата й?

- Лично на мен марихуаната не ми влияе добре. Всеки избира дали да пуши, или не. Колко е вредна или не, не съм лекар, за да кажа. Чувал съм всякакви различни становища. И това, че е полезна при лечението на някои болести, и това, че е вредна за мозъка и за късата памет.

- Чухме, че си прекалил с шоколад по време на снимките. С какво друго прекаляваш?

- Да, ядях много шоколад по време на снимките. Иначе понякога не си доспивам и с това също прекалявам.

Чувствам се синтетичен артист. Такъв, какъвто трябва да бъде всеки. 

- Какъв се чувстваш повече - певец или актьор?

- Чувствам се синтетичен артист. Такъв, какъвто трябва да бъде всеки. Да може да пее и танцува. В случая съм щастлив, че мога и двете.

- Кои са любимите ти актьори? Опитваш ли се да подражаваш на някого?

- Всички култови актьори са ми любими. Не подражавам на никого или поне нямам идоли в тази сфера.

- Тази година не участваме в "Евровизия". Какво мислиш за това? 

Не сме единствената страна, която не участва в "Евровизия", и смятам, че има някакъв резон в това. Все пак виждаме, че геополитически много държави страдат. 

- А какво мислиш за българските представители от последните години?

- Имаме и хубава музика. Имахме много добри участници, но само едни засега са били допуснати на финал. За мен трябва да се променят правилата по някакъв начин. 

- Би ли се пробвал пак в конкурса? 

- Да, бих се пробвал пак. Ей така, за майтап.

Орлин Павлов пее "Бяла тишина" на Георги Минчев в епизода на "Най-хубавите години от нашия живот", 5 февруари 2014 г., който противопоставя 60-те срещу 80-те години на ХХ век.

- Постоянно си усмихнат. Какво може да те натъжи и ядоса така, че усмивката ти да помръкне?

- Не съм постоянно усмихнат. В живота се ядосвам постоянно. Като шофирам например, като не ми дават мигачи, като има простаци по улиците. Навъсените хора по някакъв начин също ме притесняват.

- Какво е да си толкова красив, че да си лице на козметичната марка Avon? 

- Не се възприемам като красив. Красотата е временна. По-скоро се радвам, когато хората казват, че имам чар. Да си лице на Avon по някакъв начин е четка за мъжкото ми самочувствие. Не мога да скрия, че ми е хубаво от този факт.

Вижте още: Първият българин, лице на Avon

- Какво би казал на мъжете, които все още се страхуват от козметиката?

- Мъжете не трябва да се страхуват от козметиката. Важна е за всеки мъж. Всеки мъж трябва да изглежда добре и трябва да се поддържа. Ние сме по-щастливи от жените, че издържаме повече във времето, но това не означава, че трябва да се оставяме занемарени. Като артист за мен е изключително важно да изгледам добре.

Като малък продавахме цветя. Влизах по дворовете и ги крадях. И после ги продавахме. Всички баби ми се сърдеха много.

- Помниш ли как изкара първия си лев?

- Като малък продавахме цветя. Влизах по дворовете и ги крадях. И после ги продавахме. Всички баби ми се сърдеха много.

- Какъв е най-романтичният жест, който си правил?

- Ами оставял съм по разни коли цветя и писма. 

- Как се обличаш на първа среща?

- На първа среща не се обличам кой знае колко специално, защото не я смятам за първа. Не мисля, че трябва да се отдава такава важност на първите срещи. Спортно елегантно най-вече.

- Кое е любимото ти място в София?

- Около ул. "Оборище", Орлов мост. Там ми е хвърлен пъпа.

- Работата ти е да забавляваш хората, а ти как се забавляваш?

- Излизам по клубове не много често. Напоследък никой не танцува по клубовете, включително и аз, но се надявам това лято да си потанцувам.

Орлин Павлов в клипа на песента "Живи легенди" от едноименния нов филм на Ники Илиев, който е заснел и музикалното видео. С включените забавни кадри то може да се възприеме и като официален трейлър към "Живи легенди". Снимка: Даниела Емануилова

- Имаш ли домашен любимец?

- Имах домашен любимец, но той умря преди 10 години.

- Имаш ли хоби, за което не предполагаме?

- Засега нямам нещо ново.

- Каква музика слушаш напоследък?

- Новият албум на Джордж Майкъл. Слушам си всякаква музика. Абсолютно всякаква.

- Кога ще чуем нова песен?

- До месец или два. Надявам се с Борчето да имаме време да завършим стари идеи.

- Благодарим много, че ни отдели време! Беше много приятно!

- И аз благодаря!

Интервю: Мария Даскалова
0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook

За Орлин Павлов:

актьор, певец, танцьор, риалити звезда