"Глубина" има и амбициозен клип, заснет под вода

Кристиан Костов пусна новата си песен "Глубина" (Дълбочина) първо на руския музикален пазар. Подобно на други актуални парчета на БГ изпълнители (като Михаела Маринова в "Листата падат" и победителя от "Гласът на България" Радко Петков в "Ябълката на раздора") lyric видеото, което ще ви помогне да научите текста, е ситуирано във водата - а в случая дори под вода.

В текста, на любовна тематика, се пее: "Между нас - ураган, аз съм цунами, ти си вулкан..."

Вицешампионът от Евровизия 2017 и носител на четири награди от тазгодишната церемония на "БГ радио" е съавтор на "Глубина" заедно с големия си брат Даниел, който е музикален продуцент на записа, Ваня Чебанов и Кирил Матюшенко.

"Чакам го от два месеца и най-сетне е готово - написа младият изпълнител в своя "Инстаграм" профил към кадър от видеото. - Усилете музиката и затаете дъх!".

Той обяснява, че екипът му е вложил в този клип цялата си душа, а готовият продукт е бил предшестван от много безсънни нощи и спорове, докато се постигне почти идеален резултат.

Виж още: Beautiful Mess - българската песен за Евровизия 2017 (видео)

Междувременно във видеоканала си в YouTube той е качил и няколко кавъра на световни хитове, сред които Starboy на The Weeknd.