"Моята сила" е първи сингъл от следващия им албум, който групата представя с концерт на 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК

Асен Блатечки не за първи път работи с "Б.Т.Р." - преди време той се сне в клипа към песента им "Защо", а и фронтменът Атанас Пенев е негов съученик. Сега актьорът, който все повече се изявява и зад камерата, режисира новото им видео "Моята сила".

Парчето, по текст и музика на китариста Славчо Николов, е първи сингъл от следващия албум, който групата представя с концерт в зала 1 на НДК на 29 март 2018 г. В клипа музикантите свирят на покрив - подобно на "Бийтълс" и "Ю ту".

Самите те го сравняват с "Несбъдване", който също залагаше на филмовата стилистика - но докато той беше фентъзи, сюжетът тук е по-близо до екшън драма. Главната актьорска задача е делегирана на басиста Иван Калфов.

Неговият герой е въвлечен в престъпна история и унищожавайки архив, уличаващ жената, която той (може би) обича, докато останалите от групата се опитват да му помогнат. В ролята на мистериозната дама е манекенката Олга Модева.

Клипът е сниман в края на юли при динамични метеорологични условия - 40-градусова жега на покрива в центъра на София, последвана от буря с градушка в гората на киноцентъра в полите на Витоша.

Нощните сцени с коли, оборудвани със специални камери и осветление, както и шофирането из нощна София отнели цяла нощ - от 22 ч. до пет сутринта, разказват от екипа. 

Оператор е Мартин Чичов, заснел и режисьорския дебют на Блатечки - "Бензин". Сред персонажите е и автомобилът с главна роля във филма - "Люси", а зад волана й сега е Наско Пенев.