Билетите за концерта са почти изцяло разпродадени

Концертът на световно известната симфоник метъл банда Nightwish наближава и билетите са почти изчерпани. Почти всички сектори в Арена Армеец вече са напълно разпродадени, като все още се намират бройки билети от 69 до 89 лв. 

Това е единствената дата на Балканите в турлиста на финландската група за 2016 г. За бандата тази година е специална, тъй като отбелязват 20 години на сцената. А удоволствието да сподели една сцена с тях ще има една българска група.

След обстойно преслушване на редица кандидати от България и региона, Nightwish са се спряли на българите от Sevi

За Sevi това няма да е първо подобно подгряване. През 2015 г. групата свири и преди Том Кийфър от Cinderella. 

Самите Sevi имат какво да покажат на феновете - през май тази година те издадоха втория си албум The Battle Never Ends, за чието мастериране е допринесъл инженерът на Lacuna Coil - Марко Барусо.

Българската група вече има извоювани челни места в класациите със синглите Limited Edition, Speed up и On My Own. 

Speed Up дори е официален химн на мотористите от The H.O.G. Chapter на Harley Davidson в София. Бандата е позната на феновете на по-тежкия саунд и от участието си в Каварна Рок Фест, благодарение на излизанията преди Europe, Krokus, Gus G и Pretty Maids.

Вторият албум на Sevi е изключително добре приет от критиката и феновете както в Европа, така и в Щатите, Португалия и Бразилия. На голям успех се радва и пилотният сингъл Don’t Hesitate (който можете да видите и чуете във видеото горе - бел. ав). 

Билети за концерта могат да се закупят в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg.