По-малко от денонощие след като зарадва всички българи с представянето си на Евровизия в Стокхолм, певицата ни разчувства до сълзи в "Като две капки вода" с песента на Маргарита Хранова от филма "Оркестър без име"

Поли Генова се превъплъти в естрадната прима в присъствието на самата нея, а в публиката беше и актьорът Георги Мамалев.

Докато пееше "Оставаме", четвъртата на Евровизия 2016 впечатли не само журито, но и зрителите. В очите на много от присъстващите в залата се появиха сълзи, а крайната оценка й донесе първа победа в седмичните епизоди на шоуто.

Виж още: Александър Рибак: България е моят победител в Евровизия

За отличното си представяне в Стокхолм тя получи и огромен букет от продуцента Маги Халваджиян, а водещите Зуека и Рачков се разплакаха, докато изброяваха актьорите от "Оркестър без име", които вече не са сред нас: Велко Кънев, Димитър Манчев, Георги Русев, сценаристът на филма Станислав Стратиев, режисьорът Людмил Кирков.

Поли Генова в имитацията й на Маргарита Хранова, пресъздадена с нужната емоционалност и чувство за мярка, може да сравните с оригиналното изпълнение от 1982-ра, което звучи във филма.

Виж още: Защо няма "Оркестър без име 2"

За сцената на морския бряг с участието на Мария Каварджикова, Георги Мамалев, Филип Трифонов, Павел Поппандов и Велко Кънев песента е изпята от Маргарита Хранова и Вили Кавалджиев, който също не е между живите. Музиката е на Борис Карадимчев, а текстът - на Александър Петров.