Всички хвалят изпълнението й на The Star-Spangled Banner преди юбилейния 50-и Супербоул

Уитни Хюстън с изпълнението си от 1991-ва, на 25-ия Супербоул, е недостижима при попзвездите, удостоени с честта да изпеят американския химн преди мача на годината. Лейди Гага на 50-ия Супербоул не го надмина, но изпревари всички останали, коментират феновете й.

Виж още: Футбол от друга планета

Ако все още сте имали някакви предубеждения към нея (например: "Мадона, за разлика от нея, може да пее!"), дори след джаз албума й с Тони Бенет - вече е време да се отърсите от тях.

Макар скоро да не имала скандални клипове и да насочва цялото си внимание към своя годеник Тейлър Кини, в момента Лейди Гага е на върха на славата - на наградите "Грами" в неделя е нейният tribute към покойния Дейвид Боуи, а в края на месеца чака "Оскар", за който е номинирана с песен, създадена в съавторство с хитмейкърката Даян Уорън.

Това ще е вторият път, когато излиза на сцената на Академичните награди, след като миналата година се включи в юбилейния сегмент, посветен на мюзикъла "Звукът на музиката".

През януари тя получи и "Златен глобус" като гост-звезда в сериала "Зловеща семейна история: Хотел" (у нас - от 15 февруари по "Фокс"). Тогава призна, че преди да стане певица, е искала да бъде актриса, но музиката надделяла, а най-широко коментирана беше реакцията на друг от лауреатите, Леонардо ДиКаприо...