ММА звездата отново позира за броя с бански костюми на сп. "Спортс илюстрейтид", на който е и една от трите корици. Виж видеото от миналогодишната й фотосесия и как изглежда сега, практически гола...

След като подгряха тазгодишния си брой по бански костюми със снимка на известно дупе по бодипейнтинг, от сп. "Спортс илюстрейтид" разкриха и притежателката му, за която всички се досещаха - ММА звездата Ронда Раузи, най-търсената жена в интернет и най-популярната спортистка във "Фейсбук" през 2015-а..

Видео: Шок! Нокаутираха мацката от "Непобедимите-3" 

Миналата година тя също участва в специалния брой, където позира в различни модели черни бански (вж. клипа горе). Рисуването по тялото й сега отнело 14 часа, а първите кадри, снимани с телефон от редакторка в списанието (най--долу), само загатнаха как изглежда фотосесията й на Карибите.

В крайна сметка стана ясно, че за първи път в 52-годишната история на изданието кориците на SI Swimsuit 2016 са три и върху едната от тях е практически голата ММА звезда. На останалите две са Хейли Клоусън, която позира по монокини, и максимоделът Ашли Греъм.

Броят, който е забележителен и с най-възрастната манекенка по бански досега, е в продажба от днес, 15 февруари.

Припомни си и подгряващите снимки на Ронда Раузи, която се превърна в сензацията на броя!