Мислете каквото си искате, но според автора й Павел Колев това е българска версия на хита "Момиче като мен", а не подигравка с Гери-Никол

"I make videos.. т'ва е !" - така накратко се представя Павел Колев във видеоплатформите, където клиповете му са гледани общо около 10 млн. пъти. (Вижте още и страницата му в SundayHabit.com, където се продава колекцията му фланелки с българските супергерои.)

Студентът по филмов и тв монтаж от НАТФИЗ е сред най-нашумелите влогъри у нас, заедно с Емил Конрад. Най-голям фурор напоследък предизвика неговият кавър на "Момиче като мен", скандалния нов хит на Гери-Никол, заради който агенцията за закрила на детето сезира СЕМ

Пред Нова телевизия Павел Колев обясни, че имали идея за много по-жестока пародия на непълнолетната изпълнителка, но в крайна сметка решили да направят селската, народна версия, тъй като оригиналният клип им се сторил небългарски.

Видеото е заснето в кюстендилското село Жабокрът сред автентичен декор, включващ трактор, свинарник (и неговите обитатели) плюс известно количество бутафорни мустаци, а екипът е заснел и видео, което показва работния процес.