See You Again, чието заглавие казва "довиждане", а не "сбогом", стана най-гледаното видео в YouTube, изпреварвайки досегашния рекордьор Gangham Style

See You Again, пуснат в началото на април 2015, стана най-гледаният клип в YouTube, като измести от върха досегашния рекордьор Gangham Style. Хитът на южнокорееца Сай, който излезе през 2012 г., се превърна в сензация именно заради своя клип и е първото парче с над 1 млрд. прегледа в платформата за видеосподеляне.

Към днешна дата и двете песни гонят 2,9 млрд. прегледа, но е много вероятно скоро да бъдат изпреварени от Despacito на Луис Фонси и Деди Янки, който от началото на тази година вече е гледан близо 2,5 млрд. пъти. Преди него са още само Uptown Funk на Марк Ронсън и Бруно Марс и Джъстин Бийбър с танцовата версия на Sorry.

Музикалното видео на Уиз Халифа за песента му към "Бързи и яростни-7" See You Again отдава почит към Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа едва 40-годишен. Римите на рапъра са допълнени от пианото и лиричния вокал на Чарли Път, а кадрите, използвани в клипа, припомнят актьора и в предишните му филми от поредицата.

Филмът, който счупи касови рекорди в кината, може да не е най-добрият в поредицата, но се прости достойно с една от звездите си, като на финала разплака дори най-коравите мъже в кинозалата, докато за фон звучеше това парче.

Виж още: Клип в памет на Пол Уокър припомня всичките му "Бързи и яростни"

Уиз и Чарли изпяха See You Again и на концерта по случай премиерата на седмия филм.