Христо Янев продължава със селекцията за новия сезон

ЦСКА ще мине през управлението на синдик. При стартиране на процедура по несъстоятелност, всички дългове след датата, от която започва, трябва да бъдат отписани.

Плабът е след управлението на синдика, Гриша Ганчев и Юлиан Инджов да купят клуба срещу оздравителен план и покриване на останалата част от дълговете.

По принцип това може да се реализира единствено във "В" група, а не в професионалното първенство. Тази процедура обаче е изключително тежка и много зависи от работата на синдика.

В същото време селекцията на Христо Янев за Югозападната "В" група продължава. Към отбора се присъедини и юношата му Самир Аясс, който за последно бе част от отбора на "Берое" и дори вкара гол на "Лудогорец" през миналия сезон.

Виж още: Неймар и компания играят футбол с деца в неравностойно положение

За сметка на това един от любимците на публиката - Антон Карачанаков предпочете да отиде в "Славия", пред това да се завърне в тежък момент в Борисовата градина.

Феновете на ЦСКА приеха с доста сериозна изненада и решението на "Лудогорец" да привлече голмайстора на "Б" група Янаки Смирнов. Той бе един от основните футболисти, които бяха искани в Борисовата градина.

Вчера на стадиона се появи и бившият национал Иван Стоянов, който дойде за документите си. И той чака 4 заплати и един транш от "червените".

За повече новини от света на футбола четете Football24.bg

Източник: Football24.bg, "24 часа"