Певицата партнира на отличения с "Грами" диджей Зед в песента му I Want You To Know, а в клипа към нея се вихри на дансинга с предизвикателни тоалети

Когато Селена Гомес пусна горната снимка със Зед в "Инстаграм", всички заподозряха, че най-сетне е заменила Джъстин Бийбър с по-зрял мъж.

Диджеят, удостоен с "Грами 2014" за хита си Clarity, е роден в бившия СССР в музикално семейство, но започва кариерата си в Германия. Истинското му име е Антон Заславски.

Освен "Грами" за парчето с британската певица Фоксис, той има в актива си и видеонаграда от MTV с друга известна вокалистка - Хейли Уилямс от "Парамор"

I Want You To Know е написана от него в съавторство с фронтмена на OneRepublic Райън Тедър. Във видеоклипа Селена се вихри на дансинга в различни предизвикателни тоалети... но сама.

Колкото и дълбоки деколтета обаче да сложи, 22-годишната певица и актриса не може да избяга от детинското изражение на лицето си.

Най-новата й фотосесия, заснета от тандема Инез ван Ламсверде и Финъд Матадин за списание V, вече предизвика доста критики, тъй като на полуголите си снимки Гомес сякаш е умишлено подмладена, за да прилича на Лолита.

Холивудските клюкари вече спекулират, че връзката й със Зед е приключила, защото Селена е все още вманиачена по Джъстин и следи всяка негова поява в социалните медии, като не е изгубила надежда да се съберат отново.

По въпроса за гаджетата самата тя обаче пази мълчание, а празника Осми март прекара в женска компания - на чаено парти у Тейлър Суифт с още няколко колежки Ели Голдинг и две от сестрите в триото Haim.

Диджеят, от своя страна, определя вокала й като "перфектен" и пуска парчето като пилотен сингъл от предстоящия си втори албум, а двамата се сдобиха и със съвместен прякор - Зелена или Зедлена.

Освен със Селена, 25-годишният руснак е работил за Лейди Гага, Бийбър и нашумялата Ариана Гранде, с която записва хита й Break Free.